تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

تکلیف تبلیغات محیطی ۱۶ تیم لیگ برتری چه می‌شود؟!

پس از آنکه استقلال قرار است با کارگزار جدید از طریق تبلیغات محیطی ۱۶ میلیارد تومان کسب کند حالا ۱۵ تیم دیگر هم به دنبال درآمد تبلیغات محیطی هستند که باید دید در آینده چه روندی را طی خواهد کرد.

کد خبر: ۱۱۲۹۴۳
۱۲:۵۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

درآمد تبلیغات محیطی 16 تیم لیگ برتر

دیدارنیوز - پس از نامه رسمی باشگاه استقلال برای در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی، تاکنون باشگاه‌های زیادی خواستار دراختیار گرفتن این حق خود شده‌اند.

به نقل از فرهیختگان درحالی‌که تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور از هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر در تهران به مصاف هم رفتند، هنوز کشمکش و اختلافات بین سازمان لیگ و باشگاه استقلال بر سر حق تبلیغات محیطی و درآمد‌های حاصل از آن ادامه داشته و هرکدام از آن‌ها در این زمینه همچنان صحبت خود را مطرح می‌کنند، این درحالی است که قرار است برای هر دیدار خانگی آبی‌پوشان مبلغی به‌صورت مستقل و مجزا از کارگزار باشگاه درقبال تبلیغات نصیب این باشگاه شود و اگر این دعوا‌ها تا لحظه آغاز بازی ادامه داشته باشد و توافقی حاصل نشود، مطمئنا سود حاصل از تبلیغات محیطی دیدار استقلال و تراکتور بازهم به آبی‌پوشان اختصاص پیدا نخواهد کرد، هرچند تلاش‌ها برای رسیدن به توافق در این خصوص ادامه دارد. البته بعید است طی هفته‌های اول در این خصوص توافقی حاصل شود و چه‌بسا امروز نیز حرف سازمان لیگ به کرسی بنشیند.

صادق درودگر، مسئول اقتصادی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال ایران درمورد درخواست ضمانت‌نامه بانکی از کارگزار استقلال در گفت‌وگویی با بیان اینکه اگر باشگاه استقلال از آن‌ها ضمانت‌نامه بانکی بگیرد، هیچ حرفی ندارند و حتما همکاری خواهند کرد گفته بود که ۱۶ باشگاه لیگ برتری وجود دارند که همه در درآمد‌های تبلیغاتی سهم دارند و باید از این درآمد بهره ببرند. وی اعلام کرد طبق نامه‌ای که باشگاه استقلال داده و گفته برای هر بازی دومیلیارد به تیم رقیبش می‌دهد و تبلیغات محیطی آن‌ها را هم پرداخت می‌کنند، اگر تضمین‌های لازم را بدهند، سازمان لیگ منعی برای این کار نمی‌بیند، ولی باید دید باشگاه‌های دیگر چه می‌گویند؛ آیا می‌پذیرند؟

این درحالی است که طبق شنیده‌های خبرنگار «فرهیختگان»، نماینده کارگزار باشگاه در جلسه برگزارشده به مسئولان سازمان لیگ و صادق درودگر اعلام کرده است اگر قرار به ضمانت‌نامه باشد و قرار باشد در این خصوص استقلالی‌ها ضمانت‌های لازم را بدهند، سازمان لیگ نیز باید برای اجرای کار‌هایی که قرار است در این خصوص انجام شود ضمانت بدهد، ضمن اینکه در این جلسه این نکته هم مطرح شده است که سازمان لیگ از کدام‌یک از باشگاه‌های لیگ برتری ضمانتنامه گرفته که حالا از استقلال ضمانت‌نامه می‌خواهد؟

با همه این تفاسیر طبق شنیده‌ها به‌نظر می‌رسد طرفین بر سر حق قرارداد سازمان لیگ از محل تبلیغات محیطی که باشگاه استقلال مدعی اجرای آن در بازی‌های خانگی است، سرانجام به توافق خواهند رسید، این درحالی است که درصورت تحقق این امر بازی به بازی حقوق سازمان لیگ در این خصوص داده شود، علاوه‌بر این قرار است حق تیم‌های میهمان نیز به‌صورت جداگانه محاسبه و به آن‌ها پرداخت شود.

نکته قابل‌توجه اینکه سال گذشته استقلال از محل درآمد‌های تبلیغات محیطی که سازمان لیگ مجری آن بود کمتر از ۵ میلیارد تومان دریافت کرد که ۲۰ درصد از آن یعنی حدود یک میلیارد تومان به سازمان لیگ تعلق گرفت، اما امسال که قرار است حدود ۱۶ میلیارد تومان فقط از محل تبلیغات محیطی باشگاه استقلال نصیب سازمان لیگ شود، مقاومت این سازمان برای پروسه‌ای که باعث می‌شود مبلغی ۱۶ برابر دوره قبل فقط از باشگاه استقلال از محل درآمد‌های تبلیغات محیطی بگیرد جای ابهام و سوال دارد، مگر اینکه این وسط اتفاقاتی بیفتد که این ممانعت با خارج شدن این سیستم یعنی بسته شدن قرارداد‌های تبلیغاتی از دست سازمان لیگ و قطع شدن برخی منفعت‌ها ارتباط مستقیم داشته باشد.

پس از نامه رسمی باشگاه استقلال برای دراختیار گرفتن تبلیغات محیطی، تاکنون باشگاه‌های زیادی خواستار دراختیار گرفتن این حق خود شده‌اند. تراکتور، پیکان، فولاد خوزستان، گل‌گهر سیرجان، مس رفسنجان، ذوب‌آهن اصفهان و نساجی قائمشهر با ارسال نامه رسمی یا مصاحبه این حق را از سازمان لیگ مطالبه کردند، اما باوجود موافقت مسئولان فدراسیون و برخی اعضای هیات‌رئیسه سازمان لیگ هنوز اقدام عملی در این خصوص صورت نگرفته است. دیروز اعلام شد به‌تازگی باشگاه پرسپولیس هم به این جمع اضافه و خواهان گرفتن حق تبلیغات محیطی شده است. هیات‌رئیسه سازمان لیگ در این‌باره جلساتی برگزار کرده و قرار است با ادامه این جلسات تکلیف این موضوع را مشخص کند.

منبع: شفقنا
برچسب ها: تبلیغات محیطی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان