تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

خدمات آنتی‌ویروس Avira دیگر در دسترس نیست

شرکت اویرا پس از قرار گرفتن تحت تملک شرکت آمریکایی NortonLifeLock، اعلام کرده است به کاربران ساکن ایران، کوبا، کره شمالی، سودان و سوریه، محصول و خدمات پشتیبانی ارائه نمی‌کند.

کد خبر: ۱۱۲۹۳۹
۱۲:۴۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

خدمات آنتی‌ویروس Avira دیگر در دسترس نیست

دیدارنیوز ـ طی جدیدترین تبعات تحریم‌های آمریکا علیه ایران، شرکت Avira اخیرا ارائه خدمات از قبیل رجیستر، آپدیت و استفاده از آنتی‌ویروس‌های خود را برای کاربران ایرانی مسدود کرده است. لازم به ذکر است آویرا حدود سه سال پیش نمایندگی‌های خود در ایران را تعطیل کرد.

شرکت آلمانی آویرا که در زمینه امنیت و ارائه آنتی‌ویروس‌ها فعالیت می‌کند، به تازگی اعلام کرده است از ارائه خدمات به کاربران ساکن در کشور‌های ایران، کوبا، کره‌شمالی، سودان، سوریه، منطقه کریمه اوکراین (تحت اشغال روسیه) معذور است. از همین روی امکان خرید این محصول یا استفاده از پشتیبانی محصولات آن دیگر برای ساکنین کشور‌های تحریمی ممکن نیست.

علت پایان ارائه خدمات به کاربران کشور‌های تحریمی، قرار گرفتن Avira تحت تملک شرکت آمریکایی NortonLifeLock عنوان شده است که زین پس بایستی مطابق با مقررات تحریم ایالات متحده آمریکا عمل کند:

«طبق اصول NortonLifeLock، ارائه محصولات یا پشتیبانی خدمات برای افرادی که در کشور‌های تحریم شده قرار دارند یا طبق قوانین و مقررات آمریکا با محدودیت‌های تجاری هستند، ممنوع است.»

این اتفاق در حالی رخ داده است که در تحریم گسترده قبلی شرکت‌های تولید آنتی‌ویروس در ایران طی سال‌های ابتدایی ۹۰، آویرا از معدود شرکت‌هایی بود که همچنان به کاربران ایرانی خدمات می‌داد.

اگرچه شاید بحث استفاده از آنتی‌ویروس و امنیت سیستم‌ها برای کاربران خانگی موضوعی با اهیمت بالا نباشد، اما استفاده از خدمات این شرکت‌ها برای شرکت‌های خصوصی و دولتی حائز اهمیت بوده و آنان را از گزند حملات سایبری و صدمات مالی در امان نگاه می‌دارد.

در گزارش دیجیاتو آمده است: این اولین و آخرین تاثیر تحریم‌های آمریکا در حوزه تکنولوژی برای کاربران ایرانی نیست. عدم امکان ارائه ۵ G برای گوشی‌های دو برند سامسونگ و اپل، تحریم‌ها در حوزه رمزارزها، حذف برخی از اپلیکیشن‌های ایرانی مانند فیلیمو و بلد از روی گوگل پلی و عدم امکان دسترسی توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویس‌های ایرانی به سایت‌ها و منابع معتبر در این حوزه از جمله اثرات این تحریم‌ها است.

 

برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد