تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آیا شرایط مجرد‌ها برای ثبت نام در مسکن دولتی تغییر می‌کند؟

در حال حاضر سه گروه از متقاضیان فارغ از وضیعت تاهل می‌توانند در پروژه مسکن حمایتی و دولتی ثبت نام کنند و هیچ گروه دیگری بدون در نظر گرفتن وضعیت تاهل امکان ثبت نام ندارند.

کد خبر: ۱۱۲۹۱۳
۱۰:۴۳ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

شرایط مجرد‌ها برای ثبت نام در مسکن دولتی

دیدارنیوز ـ در طرح جهش تولید مسکن یا همان ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، قرار بر این است که برخی از شرایط تسهیل شود تا گروه‌های مختلفی از متقاضیان مسکن در این طرح مشارکت داشته باشند. اصلاح شرط فرم «ج»، میزان سابقه مالکیت مسکن و تاهل از جمله شرایطی است که احتمال تغییر در مقررات مربوط به آن‌ها وجود دارد.

در حال حاضر شرایط استفاده از مسکن دولتی و حمایتی چه مسکن مهر، مسکن ملی و سایر پروژه‌ها این است که فرد متقاضی باید متاهل و سرپرست خانوار باشد. اما قانون تبصره‌ای دارد مبنی بر اینکه بانوان مجرد بالای ۳۵ سال سن می‌توانند مشمول پروژه‌های مسکن حمایتی شوند.

حال اینکه همین موضوع در جامعه مورد اعتراض گروهی از مردان مجرد متقاضی مسکن شده است.

معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی درباره احتمال تغییر قوانین برای مشمول شدن زنان و مردان مجرد در پروژه جدید مسکنی، اظهار کرد: موضوعات مطرح شده در حد پیشنهاد است و هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است.

محمود محمودزاده با اشاره به موارد قانونی درباره امکان مشارکت مجرد‌ها در پروژه‌های مسکنی گفت: براساس قانون ساماندهی تولید و عرضه مسکن سه گروه از مجردان می‌توانند در انواع پروژه‌های مسکن حمایتی و دولتی ثبت نام کنند و فعلا قانون در این باره هیچ تغییری نکرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اولین گروه از مجرد‌هایی که می‌توانند در پروژه‌های مسکن حمایتی ثبت نام کنند، بانوان مجرد بالای ۳۵ سال هستند. گروه دوم معلولان بالای ۲۰ سال هستند که فارغ از جنسیت، امکان ثبت نام را بدون در نظر گرفتن وضعیت تاهل دارند. همچنین گروه دیگر از مجرد‌هایی که می‌توانند در پروژه‌های مسکن حمایتی ثبت نام کنند، نخبگان علمی هستند که از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری معرفی شده‌اند که در این مورد هم بحث جنسیت و سن و تاهل مطرح نیست.

محمودزاده تاکید کرد: فعلا به غیر از این سه گروهی که گفته شد، هیچ گروه دیگری بدون در نظر گرفتن وضعیت تاهل امکان ثبت نام ندارند البته پیشنهاداتی مطرح شده که در حال بررسی این پیشنهادات هستیم و اگر مصوب شوند اطلاع رسانی خواهد شد بنابراین مجرد‌های خارج از این سه گروه برای ثبت نام در پروژه جهش تولید مسکن اقدام نکنند.

وی همچنین با بیان اینکه تمام شهر‌های دارای زمین برای اجرای این پروژه در سایت ثمن مشخص شده، گفت: پس از فرصت یک ماهه ثبت نام، شرکت کنندگان پالایش می‌شوند و افرادی که حائز شرایط باشند پیامک تایید ثبت نام برای آن‌ها ارسال خواهد شد.

منبع: ایلنا
برچسب ها: مسکن ملی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی