تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

کارت زرد جریمه خوب داور برای رونالدو بعد از لگد به پاهای مدافع لیورپول

مهاجم کهنه‌کار پرتغالی منچستریونایتد که بعد از 12 سال بار دیگر به اولدترافورد برگشته، در بازی با لیورپول شانس آورد که به دلیل لگدهای متوالی به بازیکن لیورپول فقط کارت زرد گرفت.

کد خبر: ۱۱۲۴۹۰
۰۹:۱۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

کارت زرد داور به رونالدو در بازی با لیورپول

دیدارنیوز - همه چیز برای منچستریونایتد در نیمه اول دیدار مقابل لیورپول به بدترین شکل ممکن پیش رفت و دروازه داوید دخیا چهار بار در مقابل این رقیب دیرینه باز شد. شیاطین سرخ نمایش چندان خوبی نداشته و موقعیت‌های گلزنی زیادی روی دروازه آلیسون بکر خلق نکردند تا با این شکست سنگین راهی رختکن شوند.

اما کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یونایتد نیز نمایش چندان خوبی همانند دیگر بازیکنان یونایتد نداشت و اسیر پرس شدید و منحصر به فرد لیورپول در این دیدار شد. اما در دقایقی پایانی نیمه اول بود که ناکامی کریستیانو رونالدو در جا گذاشتن کورتیس جونز در کنار خط ممکن بود برای این بازیکن خیلی گران تمام شود و شاید داور با ستاره پرتغالی در این صحنه مماشات کرد.

کریستیانو رونالدو در شرایطی که جدال برای تصاحب را به بازیکن جوان لیورپول باخته بود، چندین بار با عصبانیت به توپ ضربه زد تا تنش بین بازیکنان در کنار خط به اوج برسد و جریان مسابقه نیز برای دقایقی متوقف شود. در نهایت داور با دادن یک کارت زرد به کریستیانو رونالدو به قائله خاتمه داد و شاید این ستاره پرتغالی خوش شانس بود که با کارت قرمز مستقیم مواجه نشد.

یونایتد چند شب قبل و در دیدار مقابل آتالانتا نیز با شکست ۰-۲ راهی رختکن شده و در نیمه دوم با تکبه بر درخشش و قدرت رهبری کریستیانو رونالدو موفق به بازگشت شد. اما نه این لیورپول مانند آتالانتا است و البته این بار مرسی سایدی‌ها با چهار گل از حریف همیشگی خود پیش افتاده اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين