تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

فاتی پیشنهاد لیورپول و منچستر را برای قرارداد جدید با بارسلونا رد کرد

آنسو فاتی، ستاره بارسلونا، پیشنهادات بسیاری از تیم‌های مطرح اروپایی داشت، اما در نهایت قراردادش با این تیم را تمدید کرد.

کد خبر: ۱۱۲۲۸۶
۱۰:۵۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰

رد پیشنهاد لیورپول و منچستر برای تمدید قرار بارسلونا با فاتی

دیدارنیوز - چند روز قبل قرارداد آنسو فاتی با بارسلونا تمدید شد تا خیال مدیران و هواداران این تیم از ادامه حضور جانشین لیونل مسی در نوکمپ راحت شود.

برخی منابع خبری مدعی شده بودند که این بازیکن به مدیربرنامه‌هایش اعلام کرده که پیشنهاد هیچ تیمی جز بارسلونا را بررسی نکند و تمام تمرکزش را بر روی پیشبرد مذاکرات با مدیران این باشگاه بگذارد.

حالا کادناسر مدعی شده که باشگاه بارسلونا سه پیشنهاد از سایر باشگاه‌ها برای جذب آنسو فاتی را رد کرده تا قراردادش با این بازیکن را تمدید کند. در این خبر آمده که این سه باشگاه شامل منچستریونایتد، پاری سن ژرمن و لیورپول بودند. با این حال مدیران بارسا موفق شدند علیرغم فشار‌های ژرژ مندس برای افزایش مبلغ پیشنهادی، قرارداد جدیدی را به امضا برسانند.

به نظر می‌رسد که پاریسی‌ها در سال‌های اخیر به دشمن علنی بارسلونا تبدیل شده‌اند و قصد داشتند از برگ برنده حضور لیونل مسی در تیم‌شان استفاده کرده و فاتی را برای بازی دوباره در کنار این فوق ستاره آرژانتینی ترغیب کنند.

این شماره ۱۰ جدید بارسلونا پیش از این مدعی شده بود که با فشار بر تن کردن این پیراهن به خوبی آشناست و می‌داند که باید مسیر خودش را طی کند و درباره کاری که مسی در این تیم و با این پیراهن انجام داده فکر نکند، چون کاری که او انجام داده از سوی هیچکس دیگری قابل تکرار نیست.

بند فسخ قرارداد جدید آنسو فاتی نیز مانند پدری یک میلیارد یورو است که باعث می‌شود هیچ باشگاهی فکر پرداخت آن و خرید این بازیکن از بارسلونا را در سر نداشته باشد.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: بارسلونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر