تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

کشف داروی غیرمجاز و قاچاق از خانه مدیر یک کانال تلگرامی

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از کشف بیش ۷ هزار قلم داروی غیرمجاز از یک فروشنده اینترنتی دارو در فضای تلگرام خبر داد.

کد خبر: ۱۱۲۱۸۶
۱۶:۲۳ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰

کشف داروی غیرمجاز

دیدارنیوز ـ سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در حاشیه دستگیری این فرد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: مأموران پلیس فتا در انجام رصد‌های روزانه خود در فضای مجازی با یک کانال تلگرامی مواجه شدند که با بیش از ۱۵ هزار دنبال کننده اقدام به تبلیغ برای فروش دارو‌های مختلف از جمله دارو‌های کم یاب و غیرمجاز کرده بود.

وی با اشاره به بررسی دقیق مأموران پلیس فتا نسبت به این موضوع تصریح کرد: مأموران با استفاده از شیوه‌های مهندسی معکوس با کانال این مدیر تلگرامی ارتباط برقرار کرده و موفق به شناسایی هویت این فرد و نیز محل حضورش که یک واحد مسکونی در یکی از محلات جنوبی تهران بود، شدند.

گودرزی با بیان اینکه هماهنگی لازم برای انجام مأموریت با مقام قضایی انجام شد، اظهارکرد: سرانجام روز گذشته مأموران به منزل این فرد مراجعه کرده و نسبت به دستگیری متهم که مدیر این کانال تلگرامی بود، اقدام کردند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در جریان بازرسی انجام شده از منزل متهم دستگیر شده، بیش از ۷۰۰۰ عدد انواع دارو کشف و ضبط شد که عمده این دارو‌ها تاریخ مصرف گذشته، غیرمجاز و قاچاق بوده و تاییدیه سازمان غذا و دارو را نیز نداشتند.

وی با بیان اینکه متهم به مقر انتظامی منتقل شده و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد، گفت: تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر افراد مرتبط با این پرونده همچنان در دستور کار است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه هرگونه خرید و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است، افزود: پلیس در صورت مواجهه با چنین مواردی با آن برخورد خواهد کرد و شهروندان نیز در صورت اطلاع از آن می‌توانند مراتب را به پلیس فتا گزارش کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: داروی تقلبی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر