تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

مدیربرنامه اسماعیلی: آجورلو گفت جوابی برای نامه‌ها نداشتند

پس از آنکه امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه فرشید اسماعیلی به AFC نامه زده، مدیر برنامه‌های او اعلام کرد مددی و آجورلو مدیران پیشین و فعلی استقلال جوابی برای نامه نداشتند.

کد خبر: ۱۱۲۰۴۸
۱۵:۳۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

نامه اسماعیلی به AFC درباره استقلال

دیدارنیوز - مدیر برنامه‌های فرشید اسماعیلی در مورد نامه موکلش به کنفدراسیون فوتبال آسیا توضیحاتی را ارائه کرده است.
ابراهیمی،مدیر برنامه‌های فرشید اسماعیلی در مورد اخباری که امروز در رسانه‌ها مبنی بر اینکه اسماعیلی خواستار لغو مجوز حرفه‌ای استقلال شده است منتشر شد گفت:از محتوای نامه‌ای که ٥٠ روز از ارسال آن می‌گذرد، کسی جز باشگاه استقلال، خود بازیکن و کنفدراسیون فوتبال آسیا از جزییات ان خبر ندارد و اگر بعد از این مدت طولانی این موضوع رسانه‌ای شده، چندان جای تعجب ندارد. اما واقعیت ماجرا این است در زمان مدیرعامل قبلی چند بار نامه‌های رسمی زدیم که بدون جواب ماند و هیچ علاقه‌ای هم به جواب گویی شفاف نداشتند. تنها نامه‌هایی که از استقلال‌ می‌آمد، ابلاغیه و اخطار بود. حتی اینکه نوشته اند در زمان مصطفی آجورلو کسی به باشگاه مراجعه نکرده درست نیست، نامه رسمی هم موجود است که ١٧ مهر به ایشان ارسال شد و وقتی دیروز از منشی دفتر ایشان سوال کردم گفتند هیچ جوابی ندارند. مصطفی آجورلو هم  درخواست ما را بی جواب گذاشته و فعلا درگیر فصل جدید است.

بیشتر بخوانید: فرشید اسماعیلی به AFC: مجوز آسیایی استقلال را باطل کنید

او می‌گوید فرشید اسماعیلی فصل قبل فقط ۳۷ درصد پول گرفته است:از بازیکنی که طی یک سال فقط  ٣٧٪؜ گرفته، چه انتظاری دارید؟ طبق اعلام رسمی مدیر عامل قبلی در رسانه‌ها در خردادماه، درصد پرداختی فرشید اسماعیلی ٣٧ درصد بوده است. با مدارک ثبتی مستند می‌توانیم ثابت کنیم حتی از خردادماه تا امروز چندین نامه جدید هم زده شده که بدون پاسخ ماند، پس بهتر است تمام ماجرا بازگو شود تا طرفداران استقلال از واقعیت خبر داشته باشند. به هیچ عنوان فرشید اسماعیلی خواستار لغو مجوز حرفه‌ای استقلال نبوده و نیست و فقط نامه‌ای جهت اطلاع داده و این یکی از مفاد آیین نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا جهت اطلاع رسانی است که مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. حتی دیروز هم به امور بین الملل استقلال اطلاع دادم تا مدیرعامل را در جریان بگذارند که متاسفانه مصطفی آجورلو هنوز جوابی نداده است.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر