تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

۲۰ میلیارد تومان از پول باشگاهی در لیگ برتر گم شد!

سرپرست تیم فوتبال پدیده اعلام کرد قرار بود با توافق مدیربرنامه‌های بازیکن خارجی، طلب ۴۰ هزار دلاری او را پرداخت شود، اما علاوه بر اینکه این پول پرداخت نشد ۲۰ میلیارد تومان پول باشگاه نیز گم شده است.

کد خبر: ۱۱۱۹۸۷
۱۰:۵۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

گم شدن 20 میلیارد تومان پول باشگاه پدیده

دیدارنیوز - سیدمهدی سیدصالحی پیش از دیدار نخست تیمش مقابل آلومینیوم با ابراز تاسف نسبت به بعضی اتفاقات مبنی بر عدم هماهنگی و همکاری مسئولین و مدیران فوتبال استان خراسان رضوی پیش از آغاز لیگ، اظهار داشت: طبق استعلام از کمیته اخلاق، بعضی بازیکنان ما از جمله منصوری به خاطر ۱۰۰ میلیون طلب، از باشگاه شکایت کرده، یک بازیکن دیگر ۳۰ میلیون طلبکار بوده و علیه ما شکایتی را طرح و به کمیته اخلاق ارجاع داده است.

وی افزود: این در حالیست که مدیران دست اندرکار در زمانی که تیم به طور امانت در اختیارشان بوده، به جای پرداخت این موارد، پاداش ۴۰۰ میلیونی برای تساوی مقابل پرسپولیس تعیین و پرداخت کرده اند یا اینکه برای برد مقابل پیکان مبلغ قابل تاملی را تعیین و صرف شده است.

سرپرست تیم فوتبال پدیده تاکید کرد: اگر پول هایی که از درآمد باشگاه، کنار فروش بازیکنان اصلی و تاثیرگذار ما خرج شده، جمع می شد، می توانستیم طلب کوزین را پرداخت کنیم. طبق اعلام مدیر برنامه های کوزین، توافقی که با مدیرعامل وقت انجام داده، با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار دلار این بدهی حل می شد ولی نه تنها این مبلغ پرداخت نشده اما ۲۰ میلیارد پول باشگاه هم معلوم نیست چه شده است. چرا و تا کی باید چنین معضلاتی را ببینیم و به آن بپردازیم.

سید صالحی خاطرنشان کرد: حالا هم این مورد توسط مدیران باشگاه همانند دیگر مواردی که به نام ما و به کام آقایان تمام شد، برطرف و پنجره باز خواهد شد ولی هواداران بدانند با چه شرایطی و چه ابزاری مقابل آلومینیوم در خانه باید حاضر شویم.

منبع: فارس
برچسب ها: پدیده مشهد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی