تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در نشست خبری مشترک با همتای ونزوئلایی مطرح شد؛

امیرعبداللهیان: ایران و ونزوئلا سند همکاری‌های ۲۰ ساله امضا می‌کنند

وزیر امور خارجه از سفر رییس جمهور ونزوئلا به تهران طی ماههای آتی خبر داد و گفت: وزیران امور خارجه ایران و ونزوئلا در این سفر و در حضور رییسان جمهور دو کشور سند همکاری‌های ۲۰ ساله تهران کاراکاس را امضا خواهند کرد.

کد خبر: ۱۱۱۹۰۵
۱۳:۴۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: ایران و ونزوئلا سند همکاری‌های ۲۰ ساله امضا می‌کنند

 

دیدارنیوز: حسین امیر عبداللهیان امروز دوشنبه در نشست خبری مشترک با فلیکس پلاسنسیا گونسالس همتای ونزوئلایی خود گفت: در ماه‌های آینده سفر رییس جمهور مادورو را به تهران خواهیم داشت و در جریان این سفر با حضور روسای جمهور دو کشور، سند ۲۰ ساله تهران و کاراکاس به امضای وزیران خارجه دو کشور خواهد رسید، همه این‌ها تاییدی است که روابط دو کشور مسیر رو به رشدی را طی می‌کند.
وی اضافه کرد: ما در زمینه‌های فنی، اقتصادی، تجاری و علم و فناوری، معدن انرژی در سال های اخیر توافقات خوبی بین دو کشور داشتیم و بخش‌های مهمی در حال اجراست.
امیر عبداللهیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از مردم ونزوئلا، رییس جمهوری و همه نهادهای قانونی در ونزوئلا حمایت می‌کند، گفت: سیاست‌های ایالات متحده آمریکا در قبال مردم ونزوئلا را غیرسازنده می‌دانیم و اقدام اخیر در دستگیری یکی از دیپلمات‌های ونزوئلا در دماغه سبز و استرداد آن به آمریکا را یک راهزنی و اقدامی نادرست و غیرسازنده از سوی آمریکا و تعرض به حاکمیت ونزوئلا می‌دانیم.
وی گفت: ما در زمینه همکاری‌های دو جانبه در مسیری قرار داریم که کالاهای ایرانی در شهرهای مختلف ونزوئلا در اختیار مردم قرار دارد. این فرصت خوبی برای تجار و بازرگانان ایرانی است که در مسیر همکاری‌های بازرگانی میان دو کشور از این فرصت استفاده کنند.
وزیر خارجه با بیان اینکه زمینه‌های مشترک برای سرمایه‌گذاری در ایران فراهم شده که به تدریج جزییات آن اطلاع رسانی می‌شود،گفت: مایلم از بخش خصوصی در ایران دعوت کرده و تاکید کنم که ونزوئلا فرصت جدیدی برای توسعه همکاری‌های همه جانبه و در همه حوزه‌هاست و بخش خصوصی ما می‌تواند وارد همکاری با آنان شود.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر