تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

بدهکاران مالیاتی از ممنوع‌الخروج بودن خود باخبر می‌شوند؟

محمود علیزاده، معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی گفت: معمولا ممنوع‌الخروج کردن افراد که از اختیارات سازمان امور مالیاتی نیز محسوب می‌شود، با اطلاع قبلی انجام شده است.

کد خبر: ۱۱۱۸۶۰
۰۹:۲۹ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

بدهکاران مالیاتی ممنوع‌الخروج

دیدارنیوز ـ محمود علیزاده، معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی در پاسخ به ایراد مطرح شده از سوی رئیس دستگاه قضا مبنی بر ممنوع الخروج کردن افراد بدهکار توسط سازمان امور مالیاتی، اظهار کرد: طبق ماده ۲۰۲ قانون مالیات‌های مستقیم اگر هر شخصی به عنوان مودی، بدهی مالیاتی داشته باشد و سقف آن از رقم مشخص شده بیشتر باشد و اقدام به پرداخت بدهی نکند، سازمان امور مالیاتی این اختیار را دارد که فرد را ممنوع الخروج کند.

وی در ادامه تصریح کرد: آقای اژه‌ای نسبت به فرآیند انجام این حکم قانونی ایراداتی را مطرح کرده بودند؛ مبنی بر اینکه سازمان امور مالیاتی قبل از ممنوع الخروج کردن اشخاص، به نحو مطلوب و مقتضی به اطلاع این حکم را به اطلاع آن‌ها نمی‌رساند؛ بنابراین موضوع مورد نظر آقای اژه‌ای همین مورد بوده و نه اینکه سازمان امور مالیاتی اختیار ممنوع الخروجی افراد بدهکار را نداشته باشد.

علیزاده ادامه داد: ممنوع الخروج کردن هر شخص یعنی محرومیت از حقوق شهروندی و بنابراین فرد قبل از این حکم باید از آن مطلع باشد و آگاهی داشته باشد که بخشی از حقوق شهروندی اش از او گرفته می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا سازمان مالیاتی قبل از اجرای حکم ممنوع الخروجی، افراد را باخبر نمی‌کند، بیان کرد: ما تصور می‌کنیم که قبل از ممنوع الخروج کردن اشخاص به نحو مقتضی این موضوع را به اطلاع افراد می‌رسانیم. اما در عین حال، با فرمایشات رئیس دستگاه قضا مجددا بررسی می‌کنیم و اگر در فرآیند این کار نقصانی وجود دارد که این بخش را نا کارآمد کرده و به هر شکلی به اطلاع افراد نرسیده، برطرف کنیم.

گفتنی است؛ هفته گذشته محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه نسبت به برخی دستگاه‌ها از جمله سازمان امور مالیاتی و بانک‌ها در خصوص ممنوع الخروج کردن افرادی که به هر نحوی بدهکار محسوب می‌شوند، ایراداتی را مطرح کردند.

برچسب ها: مالیات
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها