تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

ادعای بازیکن پرسپولیس: دوندگی سالم الدوساری عادی نبود

یکی از بازیکنان پرسپولیس در بازی با الهلال که نامش افشا نشده اعلام کرد دوندگی و تحرک سالم الدوساری پس از رفع مصدومیت عادی نبود و امکان ندارد بازیکنی پس از مصدومیت اینگونه آماده باشد.

کد خبر: ۱۱۱۸۵۶
۰۹:۰۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

نظر بازیکن پرسپولیس درباره بازی سالم الدوساری

دیدارنیوز - هرچند بقیه بازیکنان پرسپولیس آن قدر غمگین و عصبانی بودند که به حرف همبازی خود توجه نکردند اما دوندگی بی امان بازیکنان الهلال باعث تعجب مربیان و آنالیزورهای نماینده کشورمان هم شده بود.

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از این دیدار گفت: سعی کردیم بازی را از حریف بگیریم ولی الهلال تیم قدرتمندی در پرس و دفاع تیمی بود. نشد که فضاهای خوبی به دست بیاوریم چون تحت فشار حریف بودیم. در نیمه دوم شاید می شد بهتر بازی کنیم و همه تعویض هایی که می توانستیم تیم را هجومی کنیم، انجام دادیم اما در موقعیت سازی مشکل داشتیم. آنها دفاع فشرده ای داشتند و در حملات واقعا خطرناک بودند. الهلال از نظر فوتبالی حریف قدرتمندی بود و بازی مقابل این تیم برای ما خیلی سخت بود.

سرمربی پرسپولیس اشاره ای به دوندگی عجیب الهلالی ها نکرد اما به نظر می رسید این میزان دوندگی در فوتبال آسیا عادی نباشد!

فوتبالی که الهلال ارائه داد نیاز به یک بررسی فنی و کارشناسی دارد که چگونه یک تیم آسیایی می تواند ۹۰ دقیقه مدافعان تیم حریف را پِرس کند؟!

شاید جالب تر باشد وقتی بدانید این تیم الهلال زمین تا آسمان با الهلالی که آنالیزورهای پرسپولیس فیلم بازی‌های آن را در لیگ عربستان بُرش زدند فرق می کرد!

بازیکنی که در رختکن پرسپولیس پس از شکست برابر الهلال برای اولین بار بحث دوپینگ عربستانی ها را مطرح کرد هرگز در یک مصاحبه رسمی ادعای خودش را مطرح نخواهد کرد زیرا با محرومیت سنگین بابت این تهمت از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا روبرو خواهد شد.

شما هم ما را از آوردن اسم این بازیکن معذور بدارید اما این ادعا می تواند خیلی جدی بررسی شود.

الهلال لئوناردو ژاردیم که در لیگ عربستان نمایش بسیارضعیفی ارائه داده و حتی هوادارانش خواهان اخراج سرمربی فرانسوی خود شده اند ناگهان برابر یکی از بهترین تیم های قاره آسیا تبدیل به "هیولا" می شود!

الهلال جوری بازی می کند که انگار منچسترسیتی گواردیولا بازی می کند و ۹۰ دقیقه پرسپولیس را در زمین خود این تیم پِرس می کند تا همه را شگفت زده کند!

متأسفانه کنترل دوپینگ در مسابقات فوتبال به ویژه قاره آسیا (حتی داخل کشورمان) خیلی جدی نیست و شاید این احتمال هم وجود داشته باشد که تیم عربستانی از اقدام ناجوانمردانه برای پیروزی مقابل پرسپولیس استفاده کرده باشد.

با یکی دیگر از بازیکنان پرسپولیس که فرصت بازی پیدا نکرد صحبت کردیم. او هم تمایلی به افشای نام خودش نداشت اما از کنار زمین با دقت بازی را تماشا کرده است گفت: به ما گفته بودند سالم الدوساری ستاره ملی پوش الهلال چند هفته ای است به دلیل مصدومیت بازی نکرده است. او به همین خاطر بازی های تیم ملی عربستان را از دست داده بود و وقتی او را در ترکیب اصلی الهلال دیدیم خوشحال شدیم. تصور کردیم این بازیکن آمادگی سابق را ندارد اما در زمین عجیب و غیرعادی می دوید و یک گل هم زد! او دوندگی بی امانی داشت و به نظر نمی رسید عادی باشد چون یک بازیکن بعد از مصدومیت یک ماهه نمی تواند تا این اندازه آماده باشد و...!

برچسب ها: الهلال پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر