تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کارت هدیه مسدود شده هدیه مسئولان جویبار به کشتی‌گیر قهرمان جهان!

کامران قاسم‌پور کشتی‌گیر تیم ملی بعد از طلایی شدن در مسابقات قهرمانی جهان، از مسئولان جویبار کارت هدیه یک میلیونی که مسدود شده هم هست، هدیه گرفت.

کد خبر: ۱۱۱۷۱۹
۰۹:۲۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

هدیه جنجالی به کشتی گیر ایرانی

دیدارنیوز - کامران قاسم‌پور بعد از چند سال ماندن پشت خط حسن یزدانی، سرانجام در سال ۲۰۲۱ در وزن ۹۲ کیلوگرم به عضویت تیم ملی کشتی آزاد درآمد و با ارائه زیباترین کشتی‌ها و مقتدرانه قهرمان جهان شد.

وی در نیمه نهایی رقابت‌ها از سد جیدن کاکس آمریکایی گذشت که پیش از این قهرمانان ایرانی را شکست داده بود.

بعد از بازگشت تیم ملی به کشور و استقبال باشکوهی که مردم از قهرمانان وطن در فرودگاه امام خمینی (ره) داشتند، با توجه به ارزش موفقیت کشتی‌گیران به نظر می‌رسید در استان‌ها و شهرهای آنها نیز از سوی مسئولان از کار بزرگ آنها تقدیر ویژه‌ای به عمل آید اما اینطور که پیداست برای خیلی از قهرمانان چندان خبری از تجلیل و تقدیر و جایزه نیست.

در جویبار جدای از مردم که برای قهرمانشان ارج و قرب زیادی قائلند اما هنوز از مسئولان شهری جایزه‌ای که در خور کار بزرگ کامران قاسم‌پور باشد، به او اختصاص پیدا نکرده است.

تا اینجای کار فقط یک کارت هدیه یک میلیون تومانی به این قهرمان اهدا شده است.

کامران قاسمپور با تایید این خبر گفت: مسئولان شهری آمدند و یک کارت هدیه یک میلیون تومانی دادند که آن هم مسدود بود.

امروز نیز مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی از سوی اداره کل ورزش استان مازندران برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی