تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

سازمان اطلاعات عراق: البغدادی در سوریه است

رئیس دفتر اطلاعات و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور عراق در گفت‌وگو با شبکه "فاکس نیوز" اعلام کرد، ابوبکر البغدادی هنوز زنده است و در مناطقی در سوریه، در نزدیکی مرزهای عراق به سر می‌برد.

کد خبر: ۱۱۱۶
۰۹:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ابوعلی البصری، رئیس دفتر اطلاعات و مبارزه با تروریسم در وزارت کشور عراق تاکید کرد: جدیدترین اطلاعات ما حاکی است او در شهرک هجین واقع در سوریه در ۱۸ مایلی مرزهای عراق و سوریه در داخل استان دیر الزور است.

البصری به شبکه فاکس نیوز گفت: اطلاعات جدید درباره محل اختفای البغدادی تنها چند روز است که به دست سازمان اطلاعات عراق رسیده و این اطلاعات برای انجام حمله‌ای چند جانبه و مشترک با همراهی یگان‌های روسیه و سوریه استفاده خواهد شد.

طبق گزارش این شبکه آمریکایی، سرتیپ یحیی رسول، سخنگوی وزارت دفاع عراق نیز گفت، البغدادی که برای او جایزه ۲۵ میلیون دلاری جهت هرگونه اطلاعاتی که به بازداشت او بینجامد، در نظر گرفته شده در تلاش است در منطقه مرزی در شرق رود فرات بماند. ممکن است در حال حاضر در شهرک الشدادی سوریه در استان حسکه باشد.

وی تصریح کرد: مخفی شدن برای او در صحرای سوریه کار سختی نیست.

همچنین هشام الهاشمی،‌ عضو کمیته آشتی ملی عراق و پژوهشگر مسائل افراط‌گرایی و تروریسم که به عنوان مشاور نزد دولت عراق و دولت‌های برخی کشورها در زمینه داعش فعالیت می‌کند، تاکید کرد، البغدادی به طور دقیق آخرین بار در تابستان ۲۰۱۷ رصد شده است، زمانی که در استان نینوای عراق در نزدیکی موصل بود.

الهاشمی تاکید کرد: من با برخی افرادی که البغدادی را می‌شناختند و همچنین برخی معاونانش ملاقات داشتم، آنها گفتند، او بدون خودرو یا محافظ شخصی و تنها به همراه سه تن رفت و آمد می‌کند که آن سه تن پسر، داماد و دوستش است که بعضا راننده او نیز محسوب می‌شود.

وزارت دفاع روسیه اواسط ژوئن ۲۰۱۷ گفته بود، اطلاعاتی را درباره مرگ البغدادی در نتیجه حمله نیروهای روسیه در ۲۸ مه ۲۰۱۷ در نزدیکی رقه سوریه بررسی می‌کند، اما بعد از آن اظهار داشت که سرکرده داعش کشته نشده و تنها زخمی شده است.

البغدادی با نام واقعی ابراهیم عواد ابراهیم البدری برای اولین بار در ژوئیه ۲۰۱۴ در ملأعام ظاهر شد؛ زمانی که از مسجد "النوری" موصل خلافت خود خوانده‌ داعش در عراق و سوریه را اعلام کرد. از آن زمان به بعد رسانه‌ها بارها اخباری درباره کشته شدن او منتشر کرده‌اند که هیچ یک تایید نشده است.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور