تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

مهاجم گلزن ایتالیا رایگان جدا می‌شوئد!

آندره آ بلوتی قراردادش را با تورینو تمدید نخواهد کرد تا این باشگاه، ارزشمندترین سرمایه انسانی حال حاضر خود را رایگان از دست بدهد

کد خبر: ۱۱۱۲۲۱
۱۸:۳۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

مهاجم گلزن ایتالیا

دیدارنیوز - به احتمال فراوان آندره آ بلوتی، ارزشمندترین بازیکن تورینو در تابستان این تیم را ترک می‌کند، بدون این که پولی به این باشگاه برسد.  

در فصل ۱۷-۲۰۱۶ بود که نام آندره آ بلوتی با یک درخشش مقطعی به عنوان پدیده جدید فوتبالِ کم ستاره آن روز‌های ایتالیا مطرح شد و حتی رئال مادرید هم برای جذب او پرس و جو کرد. بلوتی که در زمستان ۲۰۱۶ در اوج فوتبالش بود،  تا سال ۲۰۲۲ با تورینو تمدید کرد و یک بند فسخ ۱۰۰ میلیون یورویی در قراردادش درج شد. باشگاه تورینو از داشتن این پدیده ایتالیایی خوشحال بود و اوربانو کایرو، رییس این باشگاه به مشتریان بلوتی از جمله رئال مادرید اعلام کرد مهاجم گلزن تیمش را با رقمی کم‌تر از رقم فسخ یعنی صد میلیون یورو نمی‌فروشد.

شاید در ابتدا این حرف، یک بلوف به نظر می‌رسید، اما او روی این موضعش ایستادگی کرد. با گذر زمان، بلوتی با وجود این که بار رهبری و گلزنی تورینو را به دوش می‌کشید،  نتوانست عملکردی در سطح کلاس جهانی ارائه دهد. علاوه بر این، بلوتی در تیم ملی ایتالیا که در سال‌های اخیر همواره از مشکل نداشتن مهاجم ششدانگ رنج برده و می‌برد، نتوانست به مهره‌ای تعیین کننده تبدیل شود. همه این‌ها باعث شد مشتریان، دیگر علاقه چندانی نسبت به جذب این مهاجم ایتالیایی نشان ندهند. پس از یورو ۲۰۲۰، تیم‌های اینتر و زنیت نسبت به جذب این مهاجم ۲۷ ساله علاقه نشان دادند، اما هیچ پیشرفتی در مذاکرات با تورینو حاصل نشد تا حالا این باشگاه در خطر از دست دادن رایگان بلوتی قرار گیرد.

قرارداد بلوتی در پایان فصل جاری با تورینو تمام می‌شود و حالا او فهمیده که تمدید قرارداد با تیم سطح متوسط سری آ، تصمیم درستی نبود.  به همین علت این مهاجم تیم ملی ایتالیا قصد تمدید قرارداد با تورینو را ندارد و این را علنا به اطلاع اوربانو کایرو، رییس تورینو رسانده است. فابریتزیو رومانو مدعی شده بلوتی پیشنهاد تمدید قرارداد تورینو را رسما رد کرده تا در تابستان به صورت رایگان از این تیم جدا شود.

نشریات ایتالیایی از جمله توتو اسپورت و کوریره دلو اسپورت طی روز‌های اخیر روی این مسئله مانور داده اند و مدعی شده اند تیم‌های اینتر و میلان در تابستان آینده برای جذب رایگان او رقابت خواهند کرد. می‌توان گفت اوربانو کایرو، رییس تورینو در قبال بلوتی، قربانی طمع خود شد. او می‌توانست ستاره تیمش را با رقمی معقول به فروش برساند و تیمش را با پول فروش او، تقویت کند، اما با وجود حفظ بلوتی، تورینو در فصول اخیر کار سختی برای بقا در سری آ داشته است. طی ماه‌های اخیر این مهاجم که به زودی ۲۸ ساله می‌شود، به علت مصدومیت دور از میادین بوده، اما تیم ایوان یوریچ چندان غیبتش را حس نکرده است چرا که آنتونیو سانابریا و مارکو پیاتسا توانسته اند به خوبی بار خط حمله گراناتا را در غیاب بلوتی به دوش بکشند.  

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور