تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اصغر کفشچیان‌مقدم درگذشت

اصغر کفشچیان‌مقدم، طراح، نقاش و هنرمند حوزه‌های جدید به دلیل اثرات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در سن ۵۸ سالگی درگذشت.

کد خبر: ۱۱۱۲۰۱
۱۵:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

درگذشت اصغر کفشچیان‌مقدم

دیدارنیوز ـ اصغر کفشچیان مقدم دوشنبه ـ ۱۹ مهر ماه ـ به دلیل اثرات ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفت و پس از درگذشت علی گلستانه، بار دیگر فضای هنر‌های تجسمی را در عزای سختی فرو برد.

ریحانه کفشچیان مقدم ـ فرزند این هنرمند ـ با تایید خبر، درباره دلیل درگذشت وی، چنین اظهار کرد: «پدرم کرونا را رد کرد، اما بدنش کشش نداشت و در نهایت ایست قلبی کردند.»

او درباره نحوه برگزاری مراسم خاکسپاری اصغر کفشچیان مقدم گفت: «در تلاش هستیم تا ایشان را در شهر خودشان یعنی مشهد به خاک بسپاریم.»

درگذشت اصغر کفشچیان‌مقدم

اصغر کفشچیان مقدم هنرمند متولد سال ۱۳۴۲ در شهر مشهد بود. وی که دارای دکترای هنر‌های تجسمی بود، به عنوان طراح، نقاش و هنرمند حوزه هنر‌های جدید فعالیت داشت.

این پژوهشگر هنر، عضو هیات علمی و استادیار پردیس هنر‌های زیبای دانشگاه تهران بود.

زنده یاد کفشچیان مقدم پژوهشگر و هنرمند پرکاری بود که از سوابق او می‌توان به انتشار کتاب، مقاله و شرکت در نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی اشاره کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی