تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بیرانوند پوکر می‌کند!

دروازه تیم ملی فوتبال ایران هنوز در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا باز نشده است که رکوردی ویژه را این اتفاق مهم نصیب شاگردان اسکوچیچ کرده است.

کد خبر: ۱۱۱۱۵۰
۱۱:۴۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

بیرانوند در تیم ملی فوتبال ایران

دیدارنیوز - در سایه سه پیروزی شیرین تیم ملی فوتبال ایران در راه رسیدن به جام جهانی مقابل سوریه، عراق و امارات، ثبت سه کلین‌شیت متوالی یک دستاورد ویژه برای تیم ملی به شمار می‌آید؛ سه کلین‌شیتی که با حضور و درخشش علیرضا بیرانوند در خط دروازه به دست آمد تا تعداد کلین‌شیت‌های بیرانوند در لباس ملی به عدد ۳۰ برسد.

جالب آن‌که علیرضا بیرانوند ۳۰ کلین‌شیت خود را در ۴۷ تجربه بازی ملی به دست آورده که رکوردی حیرت‌انگیز است؛ بالاتر از بیرانوند در لباس تیم ملی، ابراهیم میرزاپور با ۳۲ کلین‌شیت، احمدرضا عابدزاده با ۳۴ کلین‌شیت و مهدی رحمتی با ۳۵ کلین‌شیت حضور دارند، در واقع پیش از رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، بیرانوند این فرصت را دارد تا بتواند به رکورد بیشترین کلین‌شیت در لباس ملی برسد و رکورد مهدی رحمتی را بشکند.

البته که سنگربان شماره یک تیم ملی برای ثبت چهارمین کلین‌شیت متوالی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲، کار دشواری را مقابل کره جنوبی دارد؛ او در تمرین امشب تیم ملی، حضور پررنگی داشت و سعی کرد تا در اوج آمادگی تمرینات را سپری کند و همچنان گزینه اول اسکوچیچ برای حضور در دروازه تیم ملی مقابل کره باشد. هر چند که او ذخیره مطمئن مثل امیر عابدزاده و پیام نیازمند را دارد، اما درخشش بیرانوند باعث شده تا فعلا فرصت بازی به عابدزاده و نیازمند در مقدماتی جام جهانی نرسد.

باید دید سه‌شنبه شب در ورزشگاه آزادی تهران، علیرضا بیرانوند مقابل خط حمله قدرتمند کره جنوبی که سرشناس‌ترین آن‌ها سون هیونگ مین ستاره تاتنهام است، چه عملکردی را خواهد داشت و رکورد گل‌نخوردن‌های او در مقدماتی جام جهانی تمدید می‌شود یا سرانجام دروازه تیم ملی ایران در این تورنمنت گشوده خواهد شد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی