تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

گروگانگیری؛ زن جوان پس از ۵ روز آزاد شد

با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان دلگان، زن ۲۳ ساله دلگانی پس از ۵ روز اسارت از چنگال گروگان گیران آزاد و متهم اصلی این پرونده دستگیر شد.

کد خبر: ۱۱۰۴۹۷
۱۰:۵۸ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰

گروگانگیری  زن جوان دلگانی

دیدارنیوز ـ سردار احمد طاهری فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در تاریخ چهارم مهر ماه امسال در پی اعلام ربایش زنی جوان در یکی از محلات شهرستان دلگان بلافاصله تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان وارد عمل شدند.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده و در تحقیقات میدانی از شاهدان عینی، مشخص شد سرنشینان یک دستگاه پژو ۴۰۵ با پلاک مخدوش این زن را که در مسیر حرکت به منزلش بوده ربوده و به سرعت از محل متواری شده اند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، به منظور حفظ جان این زن، کارآگاهان پلیس آگاهی تلاش گسترده‌ای را برای رهایی او آغاز و در نتیجه تحقیقات تخصصی خود، هویت آدم ربایان را شناسایی و مشخص شد، متهمان به دلیل اختلافات مالی ناشی از معاملات نامشروع مواد مخدر با شوهر فرد ربوده شده، او را گروگان گرفته و طی تماس‌های تلفنی با همسرش در خواست مبلغی هنگفت برای آزاد سازی وی کرده اند.

سردار طاهری گفت: سرانجام در پی اقدامات تخصصی و تلاش گسترده پلیس، محل نگهداری فرد ربوده شده، در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر شناسایی و مأموران در عملیاتی ضربتی وارد عمل شدند وضمن رها سازی او، عامل اصلی این گروگانگیری را نیز دستگیر کردند.

وی خاطر نشان کرد: با دستگیری متهم اصلی پرونده دیگر همدستان او نیز شناسایی و تلاش برای دستگیری آن‌ها ادامه دارد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی