تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

پیش بینی نایب قهرمان المپیک آتن از دیدار یزدانی با تیلور

علیرضا رضایی نایب قهرمان المپیک ۲۰۰۴ آتن معتقد است امیرحسین زارع در نروژ می‌تواند انتقام شکست المپیک توکیو را از گنو پتریاشویلی بگیرد.

کد خبر: ۱۱۰۴۲۸
۱۵:۱۲ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰

کشتی حسن یزدانی با تیلور

دیدارنیوز - نماینده سنگین وزن کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی اسلو (نروژ) با شکست دادن طاها آکگول قهرمان عنوان دار ترکیه‌ای به فینال این رقابت‌ها رسید. امیرحسین زارع جوان حالا در فینال باید با گنو پتریاشویلی دیگر قهرمان پرآوازه جهان کشتی بگیرد. در همین ارتباط با علیرضا رضایی تماس گرفتیم و او هم با رویی گشاده پاسخگوی سئوالات خبرورزشی شد:

امیرحسین زارع توانست به راحتی طاها آکگول را شکست داد. فکرش را می‌کردید؟

امیرحسین و مربیان تیم ملی تاکتیک خوبی را برابر آکگول پا به سن گذاشته اتخاذ کرده و موفق هم شدند. جلوی چنین کشتی گیران فنی، زیرگیر و با تجربه‌ای نباید ایستاده کشتی گرفت و دائم باید با کار کردن دست‌ها رو به جلو حرکت کرد. زارع هم مقابل آکگول با تجربه به خوبی از نیروی جوانی و دست‌های توانمندش استفاده کرده و با شایستگی به برتری رسید.

حالا باید با گنو پتریاشویلی یک کشتی گیر با تجربه دیگر کشتی بگیرد. این یکی خیلی فرق می‌کند و دیدید در المپیک هم زارع به او باخت؟
پتریاشویلی باهوش تر کشتی می‌گیرد و سعی می‌کند مسابقه را کنترل کند اما من فکر می‌کنم این بار زارع برنده شود.

از آخرین مدال طلای سنگین وزن ایران در مسابقات جهانی سال‌ها می‌گذرد. آیا امیرحسین زارع می‌تواند طلای سال ۱۹۸۹ مرحوم علیرضا سلیمانی را تکرار کند؟
اتفاقا من فکر می‌کنم امیرحسین زارع بتواند خاطره طلایی زنده یاد پهلوان علیرضا سلیمانی را زنده کند. او باید مقابل پتریاشویلی هم مثل کشتی با آکگول باهوش کار کند و اجازه زیرگرفتن به حریف ندهد. در مارتینی سوئیس شادروان سلیمانی با پیروزی مقابل بومگارتنر به پیروزی رسید و این بار انشالله امیرحسین زارع بتواند با غلبه بر پتریاشویلی آن خاطره را تکرار کند.

گیبل استیوسون ستاره سنگین وزن المپیک توکیو هم ظاهرا از کشتی خداحافظی کرده است. غیبت او چقدر در رنگ مدال زارع می‌تواند تأثیرگذار باشد؟
درست است در المپیک به هم نخوردند اما کشتی قابل پیش بینی نیست. شاید استیوسون هم به اسلو می‌آمد می‌باخت یا با همان قدرت المپیک می‌برد. به هر جهت ما الان یک جوانی داریم که آمده و به فینال رسیده است. امیدواریم بتواند مدال طلا را برای ایران بگیرد.

عملکرد مربیان را تاکنون چگونه دیده اید. انتقاداتی هم شنیده می‌شود از جمله اینکه در چلنج کشتی عموزاد و حریف ژاپنی اشتباه کردند و...
مربیان جوان و خوبی بالای سر تیم ملی داریم و الان برای قضاوت زود است. انشالله پس از خاتمه مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان بتوانیم ارزیابی درستی داشته باشیم.

و بالاخره می‌رسیم به سوپر کشتی مسابقات اسلو نروژ و تقابل حسن یزدانی و دیوید تیلور آمریکایی! می‌خواهیم نظر فنی شما را در خصوص این دیدار جذاب بپرسیم؟
قطعا نکات فنی را مربیان تیم ملی به حسن یزدانی یادآوری کرده اند. او باید هوشیار کشتی بگیرد و به فکر فشار آوردن یا بُریدن حریف آمریکایی نباشد. دیوید تیلور نشان داده است قدرت بدنی بالایی دارد و به قول معروف کم نمی‌آورد. به نظرم حسن یزدانی در المپیک تاکتیک خوبی برابر تیلور اتخاذ کرد و فقط چند ثانیه کم آورد. شاید هم کشتی را بُرده تلقی کرد اما هرچه بود شیوه مناسبی بود. من فکر می‌کنم این بار هم اگر یزدانی با همان شیوه المپیک توکیو با حریف آمریکایی کشتی بگیرد با کمی‌هوشیاری و حواس جمع تا سوت پایان کشتی می‌تواند موفق شود.

 

برچسب ها: حسن یزدانی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر