تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

ثبت نام پیش فروش فیدلیتی؛ خودرویی با یارانه ۲۵۰ میلیون تومانی

گروه بهمن موتور برای فروش فوری خودرو فیدلیتی، دو شرط دارا بودن گواهینامه و سن بالای ۱۸ سال را به شرایط خرید عمومی خود اضافه کرده است.

کد خبر: ۱۱۰۴۲۷
۱۵:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰

 پیش فروش فیدلیتی بهمن موتور

دیدارنیوز ـ پس از سایپا و ایران‌خودرو، این بار نوبت به گروه خودروسازی بهمن رسیده که خودرویی را زیر قیمت بازار و بدون قرعه‌کشی بفروشد.

خودروسازان دولتی با وجود زیان بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی بابت ارزان‌فروشی، اما همچنان طرح پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده را اجرا می‌کنند که در آن تعداد محدودی خودرو با قرعه‌کشی به برندگان واگذار می‌شود. حالا این بار نوبت به یک گروه خودروسازی دیگر رسیده که البته مدعی است به بخش خصوصی تعلق دارد.

فروش ویژه فیدلیتی ویژه مهرماه از امروز، یکشنبه ۱۱ مهرماه آغاز می‌شود. ثبت‌نام برای خرید فیدلیتی بدون قرعه‌کشی است و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه دارد.

در طرح فروش فوری گروه بهمن، قیمت کارخانه فیدلیتی ۷۳۵ میلیون تومان است که متقاضیان باید به صورت نقدی و در هنگام ثبت‌نام واریز کنند.

اما قیمت بازار آزاد فیدلیتی در مهرماه ۱۴۰۰ حدود ۹۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد است. بر این اساس می‌توان گفت قیمت کارخانه و بازار آزاد فیدلیتی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است.

برنده کسانی هستند که بتوانند در این طرح زودتر ثبت نام کنند.

گروه بهمن در طرح ویژه فروش مهرماه خود چند شرط برای فروش این شاسی‌بلند مطرح کرده است.

۱- فیدلیتی تنها به صورت ۵ نفره عرضه می‌شود.

۲- فروش فیدلیتی به صورت نقدی، با قیمت قطعی و موعد تحویل یک ماهه است.

۳- فیدلیتی در شش رنگ سفید، مشکی، سربی، آبی اطلسی، قرمز روناسی و خاکستری کهکشانی و همچنین رینگ‌های ۲۰ اینچی و در دو طرح متمایز و بر اساس درخواست مشتری عرضه می‌شود.

۴- گروه بهمن موتور برای فروش فوری این خودرو، دو شرط دارا بودن گواهینامه و سن بالای ۱۸ سال را به شرایط خرید عمومی خود اضافه کرده است.

هفته گذشته نیز طرح فروش هایما s ۷ توسط ایران خودرو انجام شده که در کمتر از یک دقیقه امکان ثبت‌نام از بین رفت و ظرفیت تکمیل شد.

برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
۰
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
0
0
تبلیغات اغواگرانه و غیر منتطقی و متشنج گردن اذهان عمومی به نفع دلال و خودرو ساز می کنید و کدام یارانه و تخفیف و ایا فردی توانسته در سایت این خودرو ثبت نام کند وایا تاکنون با سود نجومی خودرویی خریدار داشته است پس اینگونه مردم به سوی یک سراب واهی هدایت مکنید فعلا بنام مردم وبه کام دالالان بهمن موتور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور