تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سازمان هواپیمایی کشوری

اعزام مسافران بدون ویزا به نجف ممنوع است

سازمان هواپیمایی کشوری از ممنوعیت اعزام مسافر هوایی بدون ویزا به نجف، جهت جلوگیری از سرگردانی مسافران خبر داد.

کد خبر: ۱۱۰۲۷۵
۱۲:۵۱ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

 اعزام مسافران بدون ویزا به نجف

دیدارنیوز ـ سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نظر به اتمام عملیات پرواز‌های اربعین و همچنین عدم پذیرش مسافران بدون ویزا توسط فرودگاه نجف، فرودگاه‌های کشور موظفند جهت جلوگیری از سرگردانی مسافران، از اعزام بدون ویزا خودداری کنند.

گفتنی است در چند روز گذشته، مراجعه مسافران بدون ویزا به فرودگاه‌های کشور برای پرواز به فرودگاه‌های کشور عراق، مشکلاتی را برای عملیات پروازی و اعزام و پذیرش مسافران در فرودگاه‌ها به وجود آورده بود.

منبع: اینتر آذ
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد