تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

علی دایی کمک خیرخواهانه برای آزادی زندانیان انجام داد

رئیس کل دادگستری و رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان اردبیل اعلام کرد علی دایی اسطوره پیشین تیم ملی فوتبال ایران برای آزادی زندانیان کمک خیرخواهانه انجام داده است.

کد خبر: ۱۱۰۲۷۴
۱۲:۴۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

علی دایی یک کمک خیرخواهانه برای آزادی زندانیان انجام داد

دیدارنیوز - حسین کثیرلو، رییس کل دادگستری و رییس هیات امنای ستاد دیه استان اردبیل در اختتامیه پویش نذر اربعین حسینی که با شعار «هر مسجد آزادی یک زندانی» برگزار شد، گفت:

 طرح هر مسجد، آزادی یک زندانی غیرعمد از جمله ابتکارات ماندگاری است که از سال ۹۷ تا کنون اجرا و به همت سبز خیرین نوعدوست زمینه آزادی قریب به ۱۰۰ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرده‌است.

رییس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به استخلاص ۱۸ زندانی جرایم غیرعمد در اربعین سال ۱۴۰۰ گفت: برای آزادی این تعداد زندانی رقمی بالغ بر ۴ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به صورت کمک ویژه پرداخت شده است.

وی با تقدیر از اقدام خالصانه علی دایی در برپایی این طرح خداپسندانه بیان کرد: قهرمان بودن و کنار آن برخورداری از منش پهلوانی، نعمت بزرگی است که موجب ماندگاری نام و یاد افراد در اذهان عمومی می‌شود، در این راستا آقای علی دایی که به راستی چه در زمین فوتبال و چه در عرصه خدمات حمایتی از گذشته تا به امروز فردی شناخته شده هستند و در پویش امسال سهم عمده‌ای را بر عهده داشتند که در این مجال از تلاش این ورزشکار نامی تشکر می‌کنیم.

کثیرلو ادامه داد: به یقین اقدامات خداپسندانه و انسان‌دوستانه خیرین عزیز، گره‌هایی زیادی را نه تنها از مددجویان جرایم غیرعمد و محکومان مالی باز کرده؛ بلکه خانواده‌های بی‌سرپرست بسیاری را از گرفتاری در مشکلات خانمان‌سوز و مصائب بعضا غیرقابل جبران اجتماعی رهایی داده و به این واسطه اشک شوق را در چشمان بسیاری از فرزندان و مادران منتظر و بی‌پناه زندانیان جرایم غیر عمد ومالی جاری ساخته است.

رییس هیات امنای ستاد دیه استان اردبیل در خصوص عملکرد ۶ ماهه ستاد دیه در سال جاری گفت: در این بازه زمانی تعداد ۸۶ زندانی جرایم غیرعمد با مبلغ بدهی بالغ بر ۱۰۶ میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۷۳ ریال از بند زندان‌های استان اردبیل آزاد شدند که به ترتیب محکومیت مالی ۸۲ فقره، مهریه ۲ فقره و سهم حوادث کارگاهی ۲ پرونده بوده است.

منبع: طرفداری
برچسب ها: علی دایی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين