تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

وام قرض الحسنه ۵۰ میلیونی لوازم خانگی را چگونه بگیریم؟

برای خرید لوازم خانگی اگر خود را درگیر اقساطی فروشندگان این کالا‌ها کنید باید سود‌های بالای ۳۰ درصد بدهید، اما با یک روش می‌توانید از وام قرض الحسنه تا سقف ۵۰ میلیون و اقساط ۱۸ ماهه برای خرید لوازم خانگی استفاده کنید و فقط کارمزد ۴ درصدی بدهید.

کد خبر: ۱۱۰۰۱۴
۰۹:۰۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰

وام قرض الحسنه لوازم خانگی

دیدارنیوز ـ این روز‌ها خرید چند قلم لوازم خانگی همچون یخچال فریز، اجاق گاز، جارو برقی و بخاری گازی که حتی ساخت داخل باشند نیازمند حدود ۵۰ میلیون تومان است و این درحالیست که حقوق بسیاری اقشار امکان پس انداز کردن این مقدار نقدینگی را میسر نمی‌کند.

برای حل این مشکل می‌توان به برخی فروشندگان لوازم خانگی که کالای خود را با دریافت چک یا سفته به صورت اقساطی می‌فروشند مراجعه کرد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد سودی که این افراد برای فروش قسطی کالا دریافت می‌کنند از ۳۰ درصد بیشتر و گاه حتی بیشتر از ۴۰ درصد است.

راهکار جایگزین برای خرید قسطی کالا بدون پرداخت سود بالا

راهکار دیگر، استفاده از وام قرض الحسنه است که این تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون تومان و در قالب کالا کارت توسط بانک قرض الحسنه مهر ایران به متقاضیان پرداخت می‌شود. این وام نیاز به سپرده گذاری طولانی مدت یا حتی کوتاه مدت ندارد و سود یا کارمزد آن ۴ درصد است که نسبت به سودی که فروشندگان لوازم خانگی از متقاضیان خرید اقساطی مطالبه می‌کنند بسیار نازل‌تر است.

سایت بانک اول مزیت‌های کلیدی وام قرض الحسنه در قالب کالا کارت بانک قرض الحسنه مهرایران را به این صورت فهرست کرده است:

شایان ذکر است این تسهیلات را می‌توان در بازپرداخت‌های متنوع دریافت کرد و به عبارت دیگر تعداد اقساط طرح کالا کارت ۶ ماهه،۹ ماهه،۱۲ماهه و۱۸ ماهه است.

مراحل دریافت این تسهیلات با مراجعه حضوری به هر یک از شعب بانک مهرایران در سراسر کشور و درخواست کالاکارت آغاز می‌شود و با تشکیل پرونده تسهیلاتی ادامه یافته و نهایتا به دریافت کالاکارت می‌انجامد.

در ادامه با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد کالاکارت بانک قرض الحسنه خرید کالا‌های مورد نیاز انجام می‌شود. هنگام دریافت کالا کارت از هر شعبه بانک لیست فروشگاه‌های طرف قرار داد را می‌توان از همان شعبه دریافت کرد. بازپرداخت اقساط این وام قرض الحسنه نیز یک ماه بعد از صدور کالا کارت آغاز می‌شود.

منبع: کاما پرس
برچسب ها: لوازم خانگی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها