تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
استاد دانشگاه هاروارد:

مذاکرات محرمانه بین ایران و آمریکا در جریان است

استاد دانشگاه هاروارد تاکید کرد: بایدن اکنون پس از خروج آمریکا از افغانستان، به پیروزی نیاز دارد و در اینجا مذاکره با ایران و توافق با تهران برای او به منزله پیروزی است که به ایران و ایالات متحده کمک می‌کند.

کد خبر: ۱۰۹۱۵۶
۱۴:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

مذاکرات محرمانه بین ایران و آمریکا در جریان است

دیدارنیوز: ماروین کالب (Marvin Kalb) استاد علوم سیاسی دانشگاه هاروارد و مدیر بنیانگذار مرکز شورانشتاین در رسانه‌ها، سیاست‌ها و سیاست‌های عمومی بود. وی در حوزه روزنامه‌نگاری برنده جایزه گزارش برای CBS و NBC News شده است. وی چندین کتاب تالیف کرده است. کالب همچنین مجری برنامه گزارش کالب بوده است، برنامه‌ای که درباره اخلاق و مسئولیت رسانه‌ای در  مطبوعات در واشنگتن دی سی بود.
ماروین کالب در پاسخ به سوالی در خصوص عدم اعتماد ایران به دولت آمریکا بعد از خروج آمریکا از برجام، عنوان کرد: اینکه چه کسی به چه کسی اعتماد خواهد کرد. به نظر من، پاسخ حول تعاریف منافع ملی و سیاست‌های داخلی و خارجی هر دو طرف می‌چرخد. حضور ایران، چه در لبنان، چه در یمن و چه در امارات در حاشیه خلیج فارس، در راستای سیاست ضدغربی و ضداسرائیلی است و در تلاش برای مقابله با اسرائیل است. بدیهی است که آمریکا با حضور ایران در کشورهای منطقه مخالفت کرده و می‌کند و این موضوع یکی از اختلافات اصلی ایران و آمریکا است.

بایدن اکنون به توافق با ایران نیاز دارد/زمان خوبی برای توافق ایران با آمریکا است

این استاد دانشگاه در ادامه تاکید کرد: ایران باید در مذاکرات حاضر شود و پیشنهادهای بایدن را بپذیرد، بایدن اکنون می‌تواند حتی به ایران امتیاز دهد. ایران در عدم پذیرش پیشنهادات بایدن نباید مرتکب یک اشتباه بد شود. بایدن اکنون پس از خروج آمریکا از افغانستان، به پیروزی نیاز دارد و در اینجا مذاکره با ایران و توافق با تهران برای او به منزله پیروزی است که به ایران و ایالات متحده کمک می‌کند.

آمریکا با گشودن درهای اقتصادی به ایران کمک کند

ماروین کالب  همچنین در ادامه به تاثیر رفع احتمالی تحریم‌ها پس از مذاکره ایران با آمریکا پرداخت و گفت: پس از مذاکره این کشور با گشودن درهای فرصت‌های اقتصادی به ایران کمک می‌کند.

ایران باید ثابت کند دنبال سلاح نیست/مذاکرات محرمانه در جریان است

وی اضافه کرد: آمریکا قطعا از ایران می‌خواهد در برنامه هسته‌ای خود تغییراتی ایجاد کند و ایران باید این اعتماد را برای جهان ایجاد کند که به دنبال توسعه سلاح های هسته‌ای نیست. به نظر من اکنون مذاکرات محرمانه در جریان است ولی اگر دو کشور در مورد مساله هسته‌ای توافق نکنند، هیچ نتیجه‌ای وجود نخواهد داشت و همه اظهارات و بیانیه‌ها بی‌نتیجه است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر