تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

معترضان استقلال در وزارت ورزش: نه مجیدی باشد نه مددی!

هواداران استقلال که روز گذشته در مقابل وزارت ورزش تجمع کرده بودند دو خواسته داشتند علاوه بر اینکه مددی برکنار شود، فرهاد مجیدی هم مربی نباشد.

کد خبر: ۱۰۹۰۰۱
۱۳:۳۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

معترضان استقلال

دیدارنیوز - تعدادی از هواداران استقلال که در جلوی وزارت ورزش تجمع کرده بودند با خبر ورزشی تماس گرفتند.

این افراد مدعی بودند که هرگز از فرهاد مجیدی و اطرافیان او خط نگرفتند و واقعاً دلشان برای استقلال می سوزد.

یکی از این هواداران به خبر ورزشی گفت: من خودم به مجیدی انتقاد زیادی دارم اما مشکل استقلال فقط به او مربوط نمی‌شود و بیشتر مدیریتی است و به همین دلیل از وزیر محترم ورزش تقاضای رسیدگی به اوضاع استقلال را داریم. واقعا صبرمان تمام شده است و بالاخره یک نفر باید به فریاد این هوادار برسد.


بیشتر بخوانید: ناگهان سرمربی فصل آینده استقلال مشخص شد!


 

یکی دیگر از هواداران هم گفت: من شخصاً با توهین به پیشکسوتان استقلال نظیر مظلومی، دین‌محمدی و فکری مخالفم چون همه آنها برای استقلال زحمت کشیده اند و سابقه خیلی از آنها از فرهاد مجیدی هم بیشتر است اما باور کنید همه هواداران خط نمی گیرند و این طور نیست که بگوئیم یک عده پول می‌دهند تا ما جلوی وزارت ورزش تجمع کنیم.

در عین حال یکی از هواداران پرسپولیس هم که با خبر ورزشی تماس گرفته بود گفت: شک نکنید که این تجمعات برنامه‌ریزی شده است و آقایان این کار را کردند تا فرهاد مجیدی برکنار نشود.

 در پایان یکی دیگر از هواداران استقلال هم تاکید داشت این تیم نیاز به خون تازه دارد و مددی و مجیدی نمی‌توانند با هم کار کنند. به زعم این هوادار ۵۰ ساله استقلال هم مددی و هم مجیدی باید از استقلال بروند و وزارت ورزش یک هیئت مدیره جدید و یک سرمربی بزرگ خارجی در حد استراماچونی را جذب کند تا استقلال دوباره به روزهای اوج خود برگردد.

این هوادار گفت: فوتبالی که تیم ما زمان استراماچونی بازی می کرد واقعاً تماشاگر پسند بود اما بعد از آن چه در زمان فکری و چه در زمان مجیدی نه خبری از جام شد و نه بازی خوب و تماشاگر پسند که هوادار استقلال از آن لذت ببرد.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۸
0
0
برو اقای نویسنده .....خودت هستی .خجالت بکش از کی خط میگیری . تمام طرفداران استقلال خواهان مجیدی هستند
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين