تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جزئیات افشا نشده از استعفای مددی از مدیرعاملی استقلال

مدیرعامل باشگاه استقلال که در ماه‌های اخیر عملکردش مورد انتقاد هواداران این تیم قرار گرفته بود، پس از حضور در وزارت ورزش و گفتگو با برخی مسئولان این وزارتخانه از مسئولیت خود استعفا کرد.

کد خبر: ۱۰۸۹۵۲
۱۰:۱۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

 استعفای مددی از مدیرعاملی استقلال

دیدارنیوز - احمد مددی پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا موج تندتری از انتقادات را نسبت به مدیریت خود احساس کرد و پس از تجمعی که صبح روز شنبه از سوی هواداران مقابل وزارت ورزش انجام شد، به این جمع بندی رسید که از مسئولیتش کناره‌گیری کند.

مددی در شرایطی راهی وزارت ورزش شد که تعدادی از هواداران استقلال خواستار کناره‌گیری وی از مدیریت این باشگاه شدند. او پس از بازگشت از وزارت ورزش و برگزاری نشست با معاونان خود از مسئولیتش کناره گیری کرد.

 


بیشتر بخوانید: ناگهان سرمربی فصل آینده استقلال مشخص شد!


 

مددی استعفایش را به وزیر ورزش و جوانان و اعضای هیأت مدیره اعلام کرده اما هنوز موافقت یا مخالفتی با آن صورت نگرفته است. با این حال اینکه حمید سجادی با استعفای مدیرعامل استقلال موافقت کند احتمال بسیار قوی‌تری است و روز یکشنبه تصمیم نهایی در این مورد اعلام خواهد شد.

با رفتن مددی از استقلال خبرهای غیر رسمی از احتمال تغییر کادر فنی این تیم نیز منتشر شده است اما با توجه به اینکه هنوز جانشین احمد مددی مشخص نشده، مسئولان باشگاه نمی‌توانند در مورد ادامه همکاری یا قطع همکاری با فرهاد مجیدی تصمیم بگیرند.

با این حال شرایط موجود نشان می‌دهد احتمال تغییر سرمربی استقلال هم وجود دارد و فرهاد مجیدی روی لبه تیغ قرار دارد اما تصمیم نهایی در مورد او را مدیرعامل یا سرپرست بعدی باشگاه استقلال اتخاذ خواهد کرد.

فرهاد مجیدی پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا در دیدار با الهلال که به میزبانی امارات برگزار شد هنوز در امارات مانده است و گفته می‌شود قرار بود برای حضور در جلسه هیأت مدیره به ایران برگردد.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۸
1
0
فرناز رفته پیش شیخ امارات روحیه بگیره بیشعورا
به فرناز چی کار دارین
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر