تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

پیشکسوت استقلال: بهتر است مجیدی بماند

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال می‌گوید بهتر است فرهاد مجیدی در استقلال بماند و به عنوان سرمربی آبی‌ها ابقا شود

کد خبر: ۱۰۸۸۸۴
۱۵:۲۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰

پیشکسوت استقلال

دیدارنیوز - منصور رشیدی، پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط این روزهای آبی‌پوشان پایتخت گفت: نمی‌دانم دقیقا چه اتفاقی پیرامون باشگاه استقلال رخ می‌دهد و چه مشکلاتی باعث شده است این حواشی پیش بیاید. به نظر من با این شرایط مشخص نیست چه اتفاقاتی در آینده رخ دهد.

او در ادامه با انتقاد به موضع‌گیری و واکنش مدیران باشگاه استقلال گفت: مدیران صحبت‌های روشنی بیان نمی‌کنند. مدیرعامل که از طرف وزیر ورزش گماشته می‌شود و آن‌ها کارهای لازم را انجام می‌دهند. متاسفانه کسی که مدیریت ورزشی بلد باشد، ما در این کشور ما کم داریم. ما افرادی مثل داریوش مصطفوی و محمد دادکان کم داریم. من مددی را تا به حال ندیدم و ایشان را خیلی نمی‌شناسم و واقعا با وجود این شرایط نمی‌توانم نظر خیلی دقیقی به او بدهم.


بیشتر بخوانید: نتیجه جلسه جنجالی هیئت مدیره استقلال: نکونام سرمربی جدید آبی‌ها


 

رشیدی در پاسخ به این سول که با وجود مشکلاتی که استقلال به آن دچار شده است، بهتر است مجیدی سرمربی استقلال بماند یا خیر،‌ گفت: از اینکه مجیدی یک مربی خوب و جوانی است، شکی نیست. در حال حاضر مدیران ما به دنبال نتیجه هستند و کاری به آینده هم ندارند.

او افزود: مجیدی کارهایی که کرده است و جوانانی به فوتبال معرفی کرده است اما برخی از تصمیم‌ها،‌ سلیقه‌ای است و مجیدی ترجیح داده است که جوانگرایی کند. اگر جابجایی سرمربی صورت نگیرد، به نظر من به صلاح استقلال است. مجیدی برخی اوقات کارهایی کرده است که شاید به مذاق پیشکسوت‌ها خوش نیامده است اما بهتر است که مجیدی در استقلال بماند و برای سازندگی استقلال تلاش کند.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که فرهاد مجیدی با وجود شرایط این روزهای آبی‌ها، ترجیح می‌دهد در استقلال بماند یا خیر، خاطرنشان کرد: شخصیت مجیدی به گونه‌ای است فکر می‌کنم به هیچ وجه در استقلال نمی‌ماند و مثل سال‌های گذشته از استقلال جدا می‌شود. با توجه به اتفاقاتی که برای فرزاد مجیدی پیش آمده است و او نتوانسته است در کادر فنی جایی پیدا کند، فکر می‌کنم خود فرهاد هم تصمیم بگیرد از استقلال جدا شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر