تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

معدنچی: مغانلو اصلا پرسپولیسی نبود!

پیشکسوت پرسپولیس درباره مغانلو هم می‌گوید : در مورد شهریار مغانلو صحبتی ندارم چون اصلا ایشان را پرسپولیسی نمی‌دانم. بالاخره ایشان یک نیم فصل چند بازی کرده و نمی‌توان او را پرسپولیسی حساب کرد.

کد خبر: ۱۰۸۸۷۸
۱۵:۱۰ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰

معدنچی: مغانلو اصلا پرسپولیسی نبود!

دیدارنیوز - مهرزاد معدنچی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص پیروزی این تیم در برابر استقلال تاجیسکتان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت: ابتدا باید این پیروزی را به همه هواداران تبریک عرض کنم. همانطور که همه می‌دانیم پرسپولیس در این سال ها افتخار فوتبال ایران بوده است و نمایش خوبی از خود ارائه داده و برای فوتبال ایران آبرو داری کرده است. امیدوار هستم در ادامه مسابقات این تیم نمایش بهتری در برابر الهلال داشته باشد و ان اشاالله بعد از دو فینال آسیا بتوانیم به قهرمانی برسیم. 

وی در خصوص تقابل پرسپولیس با الهلال در مرحله بعدی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت:  کار قطعا در برابر الهلال عربستان سخت خواهد بود آن هم درحالی که این تیم ها با هزینه های آن چنانی و در جنگی نا برابر  به مصاف ما خواهند آمد. فوتبال هرگز قابل پیش بینی نبوده و پرسپولیس در این سال های اخیر  کارهای بزرگی انجام داده و نشان داده است حتی با کمترین امکانات و نیمکت خالی توانسته به فینال آسیا برسد. امیدوار هستم با توجه به همدلی و انسجامی که در این تیم وجود دارد من مطمئن هستم  این تیم از پس هر تیمی بر خواهد آمد.

وی در مود جدایی برخی از مهره های کلیدی پرسپولیس بیان کرد: جدایی احمد نوراللهی می تواند ضربه ای بزرگی به پرسپولیس بزند و نبود او کاملا در بازی مشهود بود و احمد یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان پرسپولیس در سال های اخیر بود و  برای این تیم زحمت کشید. اما بالاخره بازیکن باید به فکر آینده خود نیز باشند و طبعا پیشنهاد تیم های عربی بهتر است. من خودم در الاهلی بودم و به نظرم احمد تیم خوبی را انتخاب کرده است. اما امیدوارم کسانی که جانشین وی شدند خلا او را به خوبی جبران کنند. من در مورد شهریار مغانلو صحبتی ندارم چون اصلا ایشان را پرسپولیسی نمی‌دانم. بالاخره ایشان یک نیم فصل چند بازی کرده و نمی‌توان او را پرسپولیسی حساب کرد.

معدنچی در مورد عملکرد خریدهای پرسپولیس در بازی با استقلال بیان کرد: رضا اسدی عملکرد خوبی از خود نشان داد اما باید بهتر از این عمل کند و مطمئنا زمان می برد تا بازیکنان جدید بتوانند با تیم هماهنگ شوند و ما باید این فرصت را به آن ها بدهیم تا بتوانند کیفیت خود را بیشتر و بهتر نشان دهند. با توجه به دریات کادرفنی من مطمئن هستم خرید های پرسپولیس نیز تبدیل به ستاره خواهند شد و حرف های زیادی برای گفتن دارند.

مربی فجر در خصوص شرایط این تیم نیز بیان کرد: با توجه به اینکه به خوبی از سختی کار اگاه هستیم خیلی زود تمرینات و کار خود را برای حضور در لیگ برتر از 8 شهریور در دو نوبت صبح و عصر آغاز کردیم. فجر بعد از 8 سال به لیگ برتر بازگشته و ما با چالش بزرگ و سختی روبه رو هستیم و در تلاشیم تا این تیم را در این فصل در لیگ برتر حفظ کنیم و در سال های آتی با برنامه ریزی به دنبال نتیجه گیری در این تیم باشیم. چرا که این تیم سابقه قهرمانی در جام حذفی و حضور در آسیا را در کارنامه دارد و مسلما فجر و فوتبال شیراز لایق بهترین ها است. امیدوار هستم مسئولین استانی و باشگاه نیز به تیم کمک کنند و در این راه سخت ما را یاری کنند.

وی در پایان افزود: خدا را شکر  بازیکنان ما انگیزه بالای درحال کار کردن هستند و خیلی از این بازیکنان تجربه بازی در لیگ برتر را در کارنامه ندارند اما من مطمئن هستم حرف های زیادی برای گفتن دارند و مثل سال های گذشته که همه فجر را مثل یک تیم ستاره ساز می‌شناختند این تیم باز هم چهره های بزرگی را به فوتبال ایران معرفی خواهد کرد و همه ما نیز در تلاش هستیم که این اتفاق محقق شود و بار دیگر فجر از بازیکنان کم نام نشان ستاره بسازد.

منبع: ایلنا
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی