تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دلبری خرید جدید باشگاه پرسپولیس از یحی گل محمدی

رضا اسدی هافبک جدید باشگاه پرسپولیس با انجام بازی در لیگ قهرمانان برابر استقلال تاجیکستان حسابی یحیی گل محمدی را خوشحال کرده است.

کد خبر: ۱۰۸۸۱۲
۱۰:۵۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰

 خرید جدید باشگاه پرسپولیس

دیدارنیوز - پس از پایان لیگ بیستم یحیی گل محمدی اصرار زیادی به خرید رضا اسدی داشت. بازیکنی که به زعم هواداران پرسپولیس بدون هیچ کارنامه‌ای چه در ایران و چه در اروپا خیلی برای این تیم ناز کرد اما بالاخره قراردادش امضا شد.

قراردادی که عدد هنگفت آن توسط خود بازیکن تکذیب و او بعد از امضای یک ساله قراردادش مدعی شد که آمده تا سال‌ها در پرسپولیس بماند!

اسدی که به تازگی از مصدومیت رهایی یافته، بازیکن مورد تایید یحیی برای جذب بود اما براساس شنیده‌ها در بازی با دانشجویان اصلا در حد انتظار ظاهر نشد تا نشان دهد هنوز خیلی کار دارد و این یعنی گل محمدی به این زودی نمی‌تواند روی کمک اسدی حساب کند مگر اینکه بتواند خودش را زودتر برساند اما...

برخی بازیکنان مرد تمرین هستند و در تمرینات عالی ظاهر می‌شوند ولی روز مسابقه استرس داشته و در حد انتظار ظاهر نمی‌شوند. برخی دیگر اما با دسته اول فرق کرده و مرد میدان مسابقه هستند. بازیکنانی که در تمرینات خیلی خودشان را خسته نمی‌کنند یا به نظر می‌رسد چندان آماده نباشند اما روز مسابقه تبدیل به یک ستاره می‌شوند.

نمونه بارز چنین بازیکنانی شاید خداداد عزیزی ستاره سابق تیم ملی کشورمان باشد. حماسه ساز ملبورن هم خیلی اهل تمرین کردن نبود اما روز مسابقه تبدیل به یک آتشفشان می‌شد و مدافعان حریف را در لیگ داخل و مسابقات بین المللی آزار می‌داد.

به نظر می‌رسد رضا اسدی هم از این دسته بازیکنان باشد که برخلاف تصورات اولیه و آنچه از تمرینات به گوش می‌رسید در بازی با استقلال تاجیکستان خوش درخشید تا یحیی گل محمدی نزد اطرافیانش بگوید: «این پسر چقدر خوب و مرد روز مسابقه است.»

شاید هر مربی دیگری جای یحیی گل محمدی بود از رضا اسدی نه چندان آماده در تمرینات در دیدار با استقلال تاجیکستان استفاده نمی‌کرد.

شنیدیم حتی به او پیشنهاد شده که احسان پهلوان یا محمد شریفی جوان را در پست هافبک دفاعی بازی دهد اما گل محمدی خوب خرید جدید تیمش را می‌شناخت. رضا اسدی هم با این نمایش ثابت کرد می‌تواند خیلی زود با تیم هماهنگ شده و بهترین جانشین برای احمد نوراللهی در خط میانی پرسپولیس باشد.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر