تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گابریله پین هم از استقلال جدا می‌شود؟

با توجه به صحبت‌های احمد مددی درباره وضعیت فرهاد مجیدی و احتمال اخراج او حالا باید دید دستیار ایتالیایی که با در خواست فرهاد مجیدی به ایران آمده بود در این تیم ماندگار خواهد شد یا خیر.

کد خبر: ۱۰۸۷۳۳
۱۱:۳۵ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰

گابریله پین

دیدارنیوز - گابریله پین مربی ایتالیایی که بعد از کش و قوس های فراوان قبل از دیدار با الهلال به امارات رسید و کارش را با آبی ها شروع کرد حالا شرایط عجیبی را تجربه می کند.

پین که رابطه نزدیکی با فرهاد مجیدی دارد، به واسطه این دوستی تصمیم گرفت به عنوان دستیار او فعالیت کند. از این رو این مربی باسابقه ایتالیایی که سالها روی نیمکت تیم ملی ایتالیا نشسته با هماهنگی باشگاه مقابل الهلال هم روی نیمکت نشست.

پین در شروع همکاری اش با استقلال بخشی از مبلغ قراردادش را نیز به صورت نقدی دریافت کرد تا با روحیه بهتری کار را جلو ببرد. این مربی ایتالیایی اما بعد از بازگشت کاروان استقلال به ایران ، همراه فرهاد مجیدی در امارات ماندو به تهران برنگشت. قرار بر این شده که پین همراه مجیدی در پایان هفته به ایران بیایند و تمرینات استقلال را شروع کنند.

حالا اما در چنین شرایطی بحث هایی درباره احتمال جدایی مجیدی از استقلال شنیده می شود. شب گذشته احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال احتمال جدایی مجیدی را رد نکرد و همه چیز را به جلسه هیات مدیره موکول کرد.

حال اگر مسئولان استقلال تصمیم به قطع همکاری با مجیدی بگیرند، آنوقت شرایط گابریله پین هم پیچیده می شود. این مربی ایتالیایی به خاطر مجیدی حاضر به همکاری با استقلال شده و از طرفی بخشی از پولش را هم دریافت کرده است. حال اگر تصمیم مدیران باشگاه جدایی مجیدی باشد، آنوقت مشخص نیست تکلیف قرارداد مربی ایتالیایی چه می شود و آیا او حاضر خواهد بود از امارات به ایران برگردد یا خیر.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها