تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ترکیب احتمالی قهرمان ایران برابر استقلال تاجیکستان

پرسپولیس که در فصل گذشته موفق شد پنجمین قهرمانی متوالی خود را در لیگ برتر کسب کرده قرار است امروز در مرحله یک هشتم نهایی برابر استقلال تاجیکستان به میدان خواهد رفت.

کد خبر: ۱۰۸۴۵۶
۱۱:۱۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

پرسپولیس درباره استقلال تاجیکستان

دیدارنیوز - فصل جدید بازی‌های قهرمان پنج دوره متوالی رقابت‌های لیگ برتر با حضور در مرحله هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل استقلال تاجیکستان آغاز می‌شود.

تیم فوتبال پرسپولیس سه شنبه شب مقابل استقلال تاجیکستان بازی می‌کند تا تلاش خود را برای تکرار حضور در فینال و این بار رسیدن به جام قهرمانی مهم‌ترین رویداد باشگاهی آسیا آغاز کند.

پرسپولیس مدل ۱۴۰۰، فصل را در حالی آغاز می‌کند که این تیم با وجود جدایی بازیکنان همچون محمدحسین کنعانی زادگان، احمد نورالهی، شهریار مغانلو، سعید حسین پور و امیر روستایی همچنان با گزینه‌های قابل اعتمادی در هر پست روبروست.

پرسپولیس در پنجره تابستانی و قبل از اینکه با محرومیت فیفا از حضور در نقل و انتقالات روبرو شود با جذب بازیکنانی نظیر علیرضا ابراهیمی، علی نعمتی، حامد پاکدل، رضا اسدی و رضا دهقانی توانست جای خالی بازیکنان جدا شده را پر کند.

تازه واردهای پرسپولیس در حالی به جمع شاگردان یحیی گل محمدی اضافه شدند که این تیم بار دیگر با حفظ اکثر بازیکنان خود توانست ثبات داشته باشد. یحیی گل محمدی با وجود تمام تغییرات توانست بار دیگر نیمکتی قدرتمند داشته باشد.

سرمربی پرسپولیس بار دیگر به فرمول فصل گذشته تیمش را بسته است تا بتواند جام قهرمانی ششم در لیگ برتر ایران و حضور دوباره در فینال لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کند.

به نظر می‌رسد یحیی گل محمدی تیمش را در دیدار با استقلال تاجیکستان با ترکیب حامد لک، سیدجلال حسینی، فرشاد فرجی، سعید آقایی، وحید امیری، سیامک نعمتی، احسان پهلوان، میلاد سرلک، مهدی ترابی، رضا اسدی، مهدی عبدی روانه میدان کند.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی