تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

امیرعبداللهیان: جامعه جهانی به افغانستان کمک کند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت:امروز جامعه جهانی موظف است و باید کمک های انساندوستانه فوری و سریع خود را به افغانستان ارسال کند.

کد خبر: ۱۰۸۴۵۲
۱۱:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: جامعه جهانی به افغانستان کمک کند

دیدارنیوز: حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در نشست مجازی "وضعیت بشردوستانه در افغانستان" به ریاست آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخشی از سخنان خود در این نشست اظهار داشت: همه ما امروز با یک شرایط جدید و چالش جدید در افغانستان روبرو هستیم و باور داریم که بخش مهمی از عامل وضعیت بی‌ثباتی ، ناامنی و شرایط نابسامان کنونی در کشور افغانستان به سیاست‌های توأم با آزمون و خطا و اشتباهات ایالات متحده آمریکا در این کشور برمی گردد.

امیر عبداللهیان با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها در سال های اشغال افغانستان و اکنون در نحوه خروج شان از این کشور فجایعی را آفریدند که جهانیان صحنه‌هایی از آن را در فرودگاه کابل در روزهای گذشته شاهد بودند، پیام این نشست در دو سطح سیاسی و انسانی را مورد تصریح قرار داد و افزود: در سطح سیاسی این پیام واحد را باید به افغانستان صادر کنیم که افغانستان امن، با ثبات و توسعه یافته فقط و فقط در سایه تشکیل دولت فراگیر ملی و متشکل از همه طرف ها می تواند ایجاد شود.

وزیر امور خارجه همچنین دیدگاه کشورمان در سطح انسانی را تشریح و افزود: معتقد هستیم در ابعاد انسان‌دوستانه، مردم، زنان و کودکان در افغانستان در سالهای گذشته و در هفته‌های اخیر با وضعیت تاسف باری مواجه هستند و امروز جامعه جهانی موظف است و باید کمک های انساندوستانه فوری و سریع خود را به افغانستان ارسال کند.

امیر عبداللهیان با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تسهیل ارسال کمک های انسان دوستانه کشورهای مختلف به سمت افغانستان، اظهار داشت:جمهوری اسلامی ایران برای کمک به جلوگیری از ورود موج جدید پناهندگان و آوارگان افغان تمام مرزهای خودش را باز نگه داشته تا علاوه بر ارسال کمک‌های انسان دوستانه به داخل افغانستان بتوانیم تجارت‌های محلی، بازارچه های مشترک و گذرگاه‌های تجاری مرزی را باز نگه داریم.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن انتقاد از اینکه جامعه جهانی نسبت به تعهدات خود در قبال رسیدگی به وضعیت آوارگان افغان به خوبی عمل نکرده است بر ضرورت تامین کمکهای فوری انسان دوستانه و همچنین کمک به مردم این کشور و تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تاکید کرد. امیر عبداللهیان همچنین با تاکید بر ارتباط کشورمان با همه طرف‌ها در افغانستان اظهار داشت: ما در افغانستان سیاستی را دنبال می‌کنیم که علاوه بر تشکیل دولت فراگیر ، افغانستانی عاری از تروریسم و مواد مخدر را شاهد بوده و مردم افغانستان خودشان بتوانند نسبت به آینده سرنوشت کشورشان تصمیم گیری کنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر