تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

آپارتمان زیر ۱۰۰ مترمربع در تهران چند؟

قیمت‌های پیشنهادی فروشندگان املاک به ویژه در گروه ۱۰ سال ساخت به بالا در یک محله، بسیار به هم نزدیک است، اما در همان منطقه، قیمت پیشنهادی فروش نوساز‌ها با یکدیگر اختلاف زیادی دارد.

کد خبر: ۱۰۸۳۷۵
۱۴:۵۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰

قیمت آپارتمان کوچک در تهران

دیدارنیوز ـ آگهی‌های ثبت شده در موتور‌های جست‌وجوگر ملکی نشان می‌دهد که تقاضای خرید آپارتمان در تهران به سمت واحد‌های کوچک‌متراژ با سن بنای بالای پنج سال متمایل است.

به نظر می‌رسد علاوه بر مناسب‌تر بودن قیمت املاک چند ساله، از آنجا که مقدار نوسان قیمت پیشنهادی در واحد‌های چندسال ساخت کمتر از واحد‌های نوساز و تازه‌ساز است و به عبارتی، قیمت آن‌ها در حاشیه امن‌تری قرار گرفته است، متقاضیان مصرفی مسکن تمایل بیشتری به خرید این واحد‌ها دارند.

در واقع احتمال «افزایش یک‌باره قیمت پیشنهادی» از سوی فروشندگان واحد‌های چندساله به مراتب کمتر از فروشندگان آپارتمان‌های نوساز است و یکی از دلایلی که برخی واسطه‌های ملکی از واحد‌های چند ساله به عنوان «به قیمت رسیده» یاد می‌کنند، همین موضوع است.

از سوی دیگر املاک چند ساله ظرفیت بالاتری نسبت به نوساز‌ها برای جذب متقاضیان سرمایه‌ای دارند، چراکه با توجه به تمایل خریداران مصرفی ملک به تملک این واحدها، واسطه‌های ملکی از این املاک با اصطلاح «خوش فروش» یاد می‌کنند.

به این ترتیب تمایل به خرید آپارتمان‌های چندساله از سوی متقاضیان مصرفی مسکن به ویژه در گروه تبدیل به احسنی‌ها که این روز‌ها حضورشان در بازار مسکن تا حدودی پررنگ‌تر شده است، موضوعی است که واسطه‌های ملکی و فعالان بازار مسکن نیز آن را تایید می‌کنند.

محدودیت بازه قیمت‌های پیشنهادی املاک چند ساله، موضوعی است که در نواحی مختلف شهر به وضوح قابل مشاهده است؛ کمااینکه قیمت‌های پیشنهادی فروشندگان املاک به ویژه در گروه ۱۰ سال ساخت به بالا در یک محله، بسیار به هم نزدیک است، اما در همان منطقه، قیمت پیشنهادی فروش نوساز‌ها با یکدیگر اختلاف زیادی دارد.

قیمت آپارتمان کوچک در تهران

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر