تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازداشت فروشنده کروکودیل!

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی از کشف یک‌ سر کروکودیل در مشهد خبر داد.

کد خبر: ۱۰۸۱۰۹
۱۷:۱۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

بازداشت فروشنده کروکودیل

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی، ابوالفضل شعبانی از کشف یک سر کروکودیل در مشهد خبر داد و اظهار کرد: طی گزارش واصله مردمی مبنی بر خریدوفروش یکسر کروکودیل در مشهد از طریق فضای مجازی تلگرام و اینستاگرام، بلافاصله موضوع در دستور کار فرماندهی یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی با اشاره به شناسایی این متخلف که یکی از قاچاقچیان حیوانات در خراسان رضوی بود و اقدام به خریدوفروش حیوانات وحشی می‌کرد، یادآور شد: با توجه به حساسیت موضوع، بعد از بررسی کارشناسان سایبری یگان حفاظت محیط‌زیست استان پس از ۷۲ ساعت کار اطلاعاتی، موفق به ارتباط با فروشنده در قالب خریدار کروکودیل شدند و با قرار خرید یکسر کروکودیل به مبلغ بیش از ۹ میلیون تومان با وی قرار گذاشتند.

وی بابیان اینکه با هوشیاری مأمورین یگان حفاظت محیط‌زیست، یکسر کروکودیل کشف شد، افزود: فرد متخلف با دستور قضایی دریکی از خیابان‌های مشهد بازداشت و پرونده وی به دستگاه قضایی ارسال شد.

شعبانی تأکید کرد: طبق ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی قانون شکار و صید، خریدوفروش، آکنده سازی «تاکسیدرمی»، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات مجدد کلیه جانوران وحشی «اعم از بومی و غیربومی» زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی آکنده سازی «تاکسیدرمی» شده بدون تحصیل پروانه از سازمان ممنوع است و متخلفین علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۱۰ قانون شکار و صید، به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه محکوم، و با اصلاحات بعدی آن می‌شوند.

برچسب ها: حیات وحش
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر