تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازداشت فروشنده کروکودیل!

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی از کشف یک‌ سر کروکودیل در مشهد خبر داد.

کد خبر: ۱۰۸۱۰۹
۱۷:۱۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

بازداشت فروشنده کروکودیل

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی، ابوالفضل شعبانی از کشف یک سر کروکودیل در مشهد خبر داد و اظهار کرد: طی گزارش واصله مردمی مبنی بر خریدوفروش یکسر کروکودیل در مشهد از طریق فضای مجازی تلگرام و اینستاگرام، بلافاصله موضوع در دستور کار فرماندهی یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی با اشاره به شناسایی این متخلف که یکی از قاچاقچیان حیوانات در خراسان رضوی بود و اقدام به خریدوفروش حیوانات وحشی می‌کرد، یادآور شد: با توجه به حساسیت موضوع، بعد از بررسی کارشناسان سایبری یگان حفاظت محیط‌زیست استان پس از ۷۲ ساعت کار اطلاعاتی، موفق به ارتباط با فروشنده در قالب خریدار کروکودیل شدند و با قرار خرید یکسر کروکودیل به مبلغ بیش از ۹ میلیون تومان با وی قرار گذاشتند.

وی بابیان اینکه با هوشیاری مأمورین یگان حفاظت محیط‌زیست، یکسر کروکودیل کشف شد، افزود: فرد متخلف با دستور قضایی دریکی از خیابان‌های مشهد بازداشت و پرونده وی به دستگاه قضایی ارسال شد.

شعبانی تأکید کرد: طبق ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی قانون شکار و صید، خریدوفروش، آکنده سازی «تاکسیدرمی»، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات مجدد کلیه جانوران وحشی «اعم از بومی و غیربومی» زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی آکنده سازی «تاکسیدرمی» شده بدون تحصیل پروانه از سازمان ممنوع است و متخلفین علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۱۰ قانون شکار و صید، به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه محکوم، و با اصلاحات بعدی آن می‌شوند.

برچسب ها: حیات وحش
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها