تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

کدام کشورها بیشترین هزینه‌های نظامی را داشته‌اند؟

هزینه های نظامی کشورهای جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود یک هزار ۹۸۱  میلیارد دلار بوده است ،۶۲ درصد این رقم به پنج کشور امریکا ، چین، هند، روسیه و انگلیس اختصاص دارد.

کد خبر: ۱۰۸۰۳۹
۱۳:۰۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰

کدام کشورها بیشترین هزینه‌های نظامی را داشته‌اند؟

دیدارنیوز: "اینسایدر مانکی" طی گزارشی به هزینه های نظامی کشورهای جهان در سال گذشته میلادی( سال ۲۰۲۰ )پرداخت و عنوان کرد که هزینه های نظامی جهانی حدود یک هزار ۹۸۱  میلیارد دلار بوده که از سال ۱۹۸۸ بالاترین میزان است. ۸۱ درصد از این هزینه توسط ۱۵ کشوری که بالاترین میزان هزینه را داشته اند، صرف شده است.


آمار هزینه های نظامی سال ۲۰۲۰ جهان در مقایسه با سال ۲۰۱۹، حدود ۲.۶ درصد افزایش داشته است. همچنین هزینه های جهان در امور نظامی ۲.۴ درصد تولید ناخالض داخلی دنیا در سال ۲۰۲۰ را تشکیل داده است.


آمریکا در این رده بندی در مکان اول هزینه های نظامی با رقم ۷۷۸ میلیارد دلار قرار دارد. آمریکا سه برابر چین و بیش از ۱۰ برابر هند هزینه های نظامی داشته است. این هزینه های آمریکا حدود ۳۹ درصد کل هزینه های نظامی در جهان محسوب می شود. بودجه نظامی آمریکا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ کاهش ۱۰ درصدی داشت اما این بودجه نظامی از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ حدود ۴.۴ رشد داشت.


چین در رده دوم این رتبه بندی با بیشترین هزینه های نظامی قرار دارد به طوریکه در سال گذشته این کشور ۲۵۲ میلیارد دلار هزینه در این حوزه داشته است. هزینه های نظامی چین ۲.۵ برابر هند است و هزینه های نظامی چین حدود ۱۳ درصد کل هزینه های جهان در این بخش را شامل می شود. هزینه های نظامی چین از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ حدود ۷۶ درصد رشد داشته است.


هند با حدود ۷۲.۹ میلیارد دلار سومین کشور با بیشترین هزینه های نظامی در جهان می باشد. هزینه های نظامی این کشور از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ تا ۳۴ درصد افزایش داشته است.


کشور چهارم در این رتبه بندی روسیه با ۶۱.۷ میلیارد دلار است. مسکو حدود ۳.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را در بخش نظامی طی سال ۲۰۲۰ هزینه کرده است.  بودجه نظامی روسیه از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ حدود ۲.۵ درصد رشد داشته است.
پنجمین کشور انگلیس با صرف هزینه ۵۹.۲ میلیارد دلاری است. این بالاترین آمار هزینه نظامی یک کشور در غرب اروپا طی سال ۲۰۲۰ محسوب می‌شود. این هزینه های نظامی انگلیس حدود ۲.۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور می‌باشد. هزینه‌های نظامی این کشور از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ حدود ۲.۹ درصد افزایش داشت.


ششمین کشور در این جدول عربستان با ۵۷.۶ میلیارد دلار است. این کشور ۸.۴ درصد تولید ناخالص داخلی خود را در امور نظامی هزینه کرده است.


هفتمین کشور در جهان در این رده بندی قرار دارد آلمان با هزینه ۵۲.۸ میلیارد دلار است. این کشور هزینه های نظامی خود را در بازه زمانی سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ حدود  ۵.۲ درصد افزایش داد.


در این جدول فرانسه در رده هشتم، ژاپن در رده نهم، کره‌جنوبی در رده دهم و ایتالیا در رده یازدهم قرار دارد.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی