تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد

۹۲۸ خودروی فرسوده در پارکینگ/ ۱۰۲۳ خودرو جابه‌جا شد

ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۹۲۸ خودروی فرسوده و رها شده در پایتخت به پارکینگ منتقل و ۱۰۲۳ خودرو توسط مالکان جابه‌جا شد.

کد خبر: ۱۹۱۵۱۸
۱۳:۰۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴

۹۲۸ خودروی فرسوده در پارکینگ/ ۱۰۲۳ خودرو جابه‌جا شد

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح گسترده جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و رهاشده در سطح شهر تهران خبر داد و گفت: از آغاز این طرح ۱۹ مهر تا ۲۶ آبان ماه ۹۲۸ خودرو به پارکینگ منتقل و ۱۰۲۳ خودرو نیز توسط مالکان جابه‌جا شد.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور با اشاره به مطالبات مردمی در زمینه ساماندهی معابر شهری و زیباسازی چهره پایتخت، گفت: پلیس راهور تهران بزرگ از تاریخ ۱۹ مهرماه ۱۴۰۴ طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و رهاشده را آغاز کرد. این طرح با هماهنگی مقام قضایی و همراهی شهروندان اجرا شد و همچنان ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: در طول اجرای طرح، ۹۲۸ دستگاه خودروی رهاشده با استفاده از جرثقیل به پارکینگ منتقل شد. همزمان، ۱۰۲۳ دستگاه خودرو نیز توسط مالکان پس از اطلاع‌رسانی پلیس، از سطح شهر جابه‌جا شدند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: پلیس راهور پیش از انتقال خودروها، با مالکان تماس گرفته و فرصت جابه‌جایی را در اختیار آنان قرار داده است.

سردار موسوی‌پور تأکید کرد: مالکانی که خودروهایشان به پارکینگ منتقل شده، برای ترخیص باید به دفاتر پلیس +۱۰ یا ستاد‌های ترخیص مراجعه کنند. مراحل قانونی شامل پرداخت جریمه‌ها، مالیات‌های معوق و هزینه‌های جابه‌جایی و پارکینگ است.

وی افزود: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده خودرو‌های فرسوده و رها شده، از طریق شماره‌های ۱۱۰ و ۱۹۷ یا اپلیکیشن «پلیس من»، شماره پلاک و موقعیت مکانی خودرو را گزارش دهند. پس از دریافت گزارش، مأموران پلیس به محل مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در مورد اهداف این طرح گفت: اجرای این طرح پاسخ به مطالبات عمومی و کاهش مزاحمت‌های شهری و همچنین زیباسازی چهره پایتخت و ارتقای نظم شهری، جلوگیری از تهدیدات امنیتی ناشی از خودرو‌های رهاشده و افزایش ایمنی و روان‌سازی عبور و مرور در معابر است.

سردار موسوی‌پور در پایان گفت: خودرو‌های رهاشده نه تنها جلوه شهر را نازیبا می‌کنند، بلکه می‌توانند موجب اختلال در ترافیک و حتی تهدیدات امنیتی شوند. با همکاری و مشارکت فعال مردم، می‌توانیم شهری ایمن‌تر، زیباتر و منظم‌تر داشته باشیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر