تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

آنجلینا جولی نگران آینده زنان و دختران افغانستان شد

آنجلینا جولی، هنرپیشه سرشناس آمریکایی نسبت به تحولات اخیر افغانستان و تاثیر آن بر آینده زنان و دختران این کشور ابراز نگرانی کرد.

کد خبر: ۱۰۷۵۶۹
۱۳:۱۱ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰

آنجلینا جولی

دیدارنیوز - به نقل از یورونیوز، تسلط شبه نظامیان طالبان بر افغانستان که پیش‌تر در زمان به دست گرفتن حکومت این کشور دوران تیره و تاری را به ویژه برای دختران و زنان رقم زده بودند علاوه بر شهروندان افغان بسیاری از فعالان حقوق بشر و شخصیت‌های فرهنگی و هنری را نگران کرده است.

جولی که به عنوان سفیر امور بشردوستانه و نماینده ویژه کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز منصوب شده روز یکشنبه در گفتگو با یک نشریه آلمانی به شدت از آنچه قرار است بر سر زنان افغان در دوران تسلط طالبان بر افغانستان بگذرد، ابراز نگرانی کرد.

هنرپیشه زن آمریکایی در این خصوص تصریح کرد که فکر نمی‌کند دولت آینده افغانستان بتواند به سادگی زمان را به عقب برگرداند تا همه چیز به وضعیت بیست سال گذشته برگردد.
این نگرانی‌ها با بسیج زنان و دختران افغانستان طی روزهای گذشته برای رساندن صدای اعتراض به از دست رفتن حقوق گذشته و آزادی‌های اجتماعی همزمان شده است.

تجمع و تظاهرات زنان در کابل که خواستار سهم داشتن در اداره کشور و نیز برخورداری از حقوقی مساوی با زنان در دولت آینده کشورشان هستند طی روزهای گذشته با برخورد نیروهای طالبان همراه شد.

آنجلینا جولی در گفتگو با هفته نامه آلمانی «ولت ام سونتاگ» گفت: «به فکر همه زنان و دختران افغان هستم که نمی‌دانند آیا اجازه رفتن به محل کار یا مدرسه را خواهند داشت یا خیر؟ من به جوانان افغانستان فکر می‌کنم که نگرانند آزادی‌های اجتماعی بدست آمده در سال‌های گذشته را از دست بدهند.»

جنگجویان طالبان از ماه گذشته میلادی و در پی پیشروی‌های نظامی سریع و سوال برانگیز بلافاصله پس از خروج آخرین نیروهای نظامی آمریکا پس از بیست سال دوباره بر اکثر خاک افغانستان مسلط شدند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آنجلینا جولی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر