تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

آخرین خبرها از نبرد در پنجشیر: مداخله نیروهای پاکستانی به نفع طالبان

نبردهای شدید و سنگینی در ولایت پنجشیر در جریان است. نیروهای احمد مسعود مدعی شده‌اند که ارتش پاکستان با استفاده از پهباد به کمک نیروهای طالبان آمده است.

کد خبر: ۱۰۷۴۹۶
۰۱:۴۹ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰

آخرین خبرها از نبرد در پنجشیر

دیدارنیوز: نبرد شدید و سنگینی در ولایت پنجشیر در جریان است. در حالی که صبح دیروز خبر از محاصره نیروهای طالبان در بخش‌هایی از این ولایت می‌رسید، از شامگاه دیروز پنجشیر به صحنه یک نبرد همه جانبه مبدل شده است. 

ساعاتی قبل خبر رسید که فهیم دشتی سخنگوی جبهه مقاومت ملی افغانستان در پنجشیر به شهادت رسیده است. بنا بر برخی گزارش‌ها او در اتومبیل احمد مسعود و بر اثر یک حمله پهبادی به شهادت رسیده است. فهیم دشتی روزنامه نگار و خواهر زاده دکتر عبدالله عبدالله رئیس شورای ملی مصالحه افغانستان و از یاران احمد شاه مسعود بود. 

نکته بسیار مهم در مورد نبردهایی که در جریان است، ادعای نیروهای احمد مسعود در مورد مداخله ارتش پاکستان در این نبردهاست. بنا بر گزارش‌ها پهبادهای پاکستانی اقدام به حمله به مواضع نیروهای جبهه ملی مقاومت افغانستان می‌نمایند و همین امر وضعیت جنگ را در این ولایت بسیار پیچیده کرده است. 

بنا بر گزارش‌ها ژنرال فیض حمید رئیس ISI (اطلاعات ارتش پاکستان) در کابل به سر می‌برد. برخی منابع حتی از مداخله کماندوهای پاکستانی در نبردهای امشب پنجشیر حکایت دارد. 

علاوه بر فهیم دشتی خبرهایی از شهادت برخی دیگر از فرماندهان مقاومت منتشر شده است که هنوز قابل تایید نیست. 

مریم مسعود دختر احمد شاه مسعود قهرمان ملی افغانستان در توییتی نوشته است: «مقاومت ادامه دارد. شهدا وظایف خود را انجام دادند و بهترین سرانجامی را داشتند که می توان آرزو کرد. اما ما هنوز وظایفی برای انجام دادن داریم.»

جبهه ملی مقاومت افغانستان دقایقی پیش خبر داد که مولوی فصیح الدین فرماندبرجسته طالبان و ۱۳ محافظش توسط نیروی مقاومت در پیشغور پنجشیر کشته شده‌اند. 

به نظر وضعیت نبردها در پنجشیر بسیار حساس و شکننده است و نیروهای جبهه ملی مقاومت افغانستان شب بسیار  سختی را سپری می‌نمایند. 

دره پنجشیر به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص و نیز مهارت نیروهای محلی آن در نبردهای چریکی همواره به شکل یک دژ تسخیر ناپذیر مقاومت کرده است و نه ارتش سرخ شوروی و نه طالبان هیچ گاه بر آن مسلط نشدند. 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
0
1
امروز مثل عاشورا که نیروهای پنجشیر نیاز به کمک دارند . جمهوری اسلامی بیدار شو
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی