تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

طلا نزدیک به بالاترین رکورد معاملات؛ آیا وارد کانال بالاتری خواهد شد؟

بازار طلا نزدیک به بالاترین رکورد معاملات قرار دارد، اما واکنش چندانی نمی‌بیند. موسسه ISM روز جمعه اعلام کرد شاخص بخش غیرتولید در اوت ۶۱.۷ درصد بود که در مقایسه با ۶۴.۱ درصد در ژوییه کمتر بود. تحلیلگران این شاخص را ۶۱.۹ درصد پیش بینی کرده بودند.

کد خبر: ۱۰۷۳۶۸
۰۸:۵۷ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

قیمت طلای جهانی

دیدارنیوز ـ بازار طلا رشد قیمتی که پایین سطح مقاومتی مهم پیدا کرده است را حفظ کرد و پس از انتشار گزارش وزارت کار آمریکا که نشان داد اقتصاد این کشور عملکرد بسیار پایینتر از حد مطلوبی داشته و در اوت تنها ۲۳۵ هزار شغل جدید ایجاد کرده است، قیمت طلا صعود کرد. بهای هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار آتی آمریکا با ۲۲ دلار و ۲۰ سنت معادل ۱.۲ درصد افزایش، در ۱۸۳۳ دلار و ۷۰ سنت بسته شد و برای کل هفته حدود ۰.۸ درصد افزایش یافت.

کاترین جاج، اقتصاددان ارشد بانک CIBC در این باره به کیتکونیوز گفت: آمار ISM و بازار کار نشان داد اقتصاد آمریکا تحت تاثیر شیوع کرونای دلتا کند شده است، اما این کندی ممکن است موقتی باشد. با در نظر گرفتن گزارش اشتغال مایوس کننده، گزارش ISM هم روند آهسته‌تر رشد تولید ناخالص داخلی در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ نسبت به پیش بینی‌های قبلی را نشان می‌دهد. با این حال وضعیت فعلی ممکن است موقتی باشد و انتظار می‌رود روند رشد در بهار با پشت سر گذاشته شدن موج شیوع کرونای دلتا، دوباره شتاب پیدا کند.

بخش‌های دیگر این گزارش نشان داد شاخص فعالیت‌های تجاری از ۶۷ درصد در ژوییه به ۶۰.۷ درصد در اوت کاهش یافت. همزمان شاخص سفارش‌های جدید طی همین مدت از ۶۳.۷ درصد به ۶۳.۲ درصد کاهش یافت.

روند بهبود بازار کار آمریکا نسبتا بدون تغییر مانده و شاخص اشتغال به ۵۳.۷ درصد در اوت در مقایسه با ۵۳.۸ درصد در ژوییه کاهش یافت. با این حال شاخص مذکور اهمیت کمتری نسبت به گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی دارد که از سوی دولت آمریکا منتشر می‌شود.

بر اساس گزارش کیتکونیوز، فشار‌های تورمی هم نسبت به رکورد بالایی که داشتند اندکی کاهش پیدا کرده اند. شاخص قیمت‌ها از ۸۲.۳ درصد در ژوییه به ۷۵.۴ درصد در اوت کاهش یافت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت طلا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها