تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نگاهی به پنج رویداد معماری و طراحی ۲۰۲۱

پنج نمایشگاه معماری و طراحی در سه قاره برگزار می‌شود. رویداد امسال هفته طراحی میامی/بازل، رابطه بین انسان و طبیعت را از طریق مبلمان، نوآوری و طراحی بررسی می‌کند.

کد خبر: ۱۰۷۳۴۸
۱۶:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

معماری و طراحی ۲۰۲۱

دیدارنیوز ـ نمایشگاه‌های معماری و طراحی کشور‌های مختلف پس از یک‌سال وقفه به علت کووید ۱۹ امسال به شکل حضوری برگزار می‌شود. این رویدادها، بهترین مکان برای حیرت‌زده شدن از جدیدترین و نوآورانه‌ترین طرح‌های مهیج و نوظهور عرصه طراحی به شمار می‌آیند.

در این گزارش به بررسی پنج رویداد که در ماه جاری برگزار می‌شود، می‌پردازیم.

هنر آنلاین نوشت: امسال نوزدهمین دوره جشنواره طراحی لندن در پایتخت انگلستان برگزار می‌شود. این جشنواره ترکیبی بیش از ۲۰۰ رویداد دیجیتالی و دنیای واقعی را به بازدیدکنندگان پیشنهاد می‌دهد. همچنین نمایشگاه‌ها و اینستالیشن‌های معماران و طراحان برجسته و کمتر شناخته شده را به نمایش می‌گذارد.

این رویداد‌ها در نقاط مختلف لندن در فاصله کمی از یکدیگر برگزار می‌شود. امسال موزه ویکتوریا و آلبرت میزبان مجموعه‌ای از اینستالیشن‌ها و نمایشگاه‌هایی است که به بررسی طراحی و ارتباط آن با تغییرات آب و هوایی می‌پردازد، از جمله همکاری استودیو Tin Drum و معمار ژاپنی سو فوجیموتو.

جشنواره طراحی لندن از ۲۷ شهریور تا ۴ مهرماه میزبان مخاطبان است.

هفته طراحی میلان

هفته طراحی میلان نام غیررسمی بزرگ‌ترین گردهمایی سالانه طراحی جهان، از ۱۴ تا ۱۹ شهریورماه میزبان بازدیدکنندگان است.

نمایشگاه Salone Del mobile Milano به سرپرستی استفائو بوئری برگزار می‌شود. این نمایشگاه یک مرجع برای کارشناسان حرفه‌ای در زمینه طراحی مبلمان با هدف ایجاد محصولات باکیفیت است. نمایشگاه مبلمان میلان از بخش‌های متنوعی تشکیل شده که در آن ده‌ها غرفه حضور دارند و طراحان، استودیوها، برند‌های نوظهور، خلاق‌ترین و معروف‌ترین شرکت‌های تولید مبلمان آثارشان را به نمایش می‌گذارند.

هرساله بیش از ۳۷۰۰۰ متخصص از ۱۸۸ ملیت مختلف و ۵۰۰۰ روزنامه‌نگار از این نمایشگاه دیدن می‌کنند.

نمایشگاه مبلمان میلان ۲۰۲۱ نه تنها یک رویداد تجاری بلکه یک رویداد فرهنگی هم محسوب می‌شود. این نمایشگاه به صورت سنتی با رویداد‌های جانبی متنوعی نظیر نمایشگاه‌ها مختلف و افتتاحیه‌های ویژه به منظور ارتقاء تجربه برای همه بازدیدکنندگان طراحی شده است.

هفته طراحی کپنهاگ

جشنواره طراحی کپنهاگ در مراکز متعدد طراحی و معماری از موزه طراحی دانمارک گرفته تا مکان‌های عادی میزبان علاقمندان است.

علاوه بر برنامه اصلی نمایش‌های متنوع، کارگاه‌ها و سخنرانی‌های مختلفی نیز برگزار خواهد شد. این رویداد محصولات و مفاهیم دانمارکی از سبک زندگی، نورپردازی، مبلمان و مارک‌های طراحی داخلی را به نمایش می‌گذارد.

هفته طراحی کپنهاگ از ۲۵ تا ۲۷ شهریورماه برگزار می‌شود.

هفته طراحی میامی/بازل

این رویداد معمولاً در ماه ژوئن برگزار می‌شود، اما به دلیل همه گیری ویروس کرونا، این نمایشگاه یکی از چندین نمایشگاهی است که برای سپتامبر برنامه ریزی شده است.

کیوریتور پانزدهمین دوره طراحی میامی/بازل اریک چن معمار و طراح چینی است. این فستیوال آثار هنرمندان و گالری‌های سراسر جهان را در معرض نمایش می‌گذارد.

هفته طراحی میامی/ بازل هرساله مجموعه‌داران، گالری‌داران، طراحان، کیوریتور‌ها و منتقدان سراسر جهان را برای تجلیل از فرهنگ طراحی گردهم جمع می‌کند.

رویداد امسال رابطه بین انسان و طبیعت را از طریق مبلمان، نوآوری و طراحی بررسی می‌کند.

هفته طراحی میامی/بازل ۳۰شهریور و ۴مهرماه برگزار خواهد شد.

هفته طراحی چین

هفته طراحی چین در پکن برگزار می‌شود و از طراحان بین‌المللی و چینی تجلیل می‌کند. بیش از ۲۰۰ طراح، گالری و برند تجاری در فضای ۱۲۰۰۰ متر مربع آثار خود را به نمایش می‌گذارند.

علاوه بر نمایشگاه، این رویداد شامل گفتگو‌هایی با بیش از ۳۰ نماد طراحی، از جمله طراحان و معماران زا‌ها حدید است.

هفته طراحی چین از ۲مهرماه تا ۵مهرماه برگزار می‌شود.

برچسب ها: معماری
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر