تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مغانلو خودش سپاهان را انتخاب کرد؛ سانتاکلارا نقشی نداشت!

انتقال شهریار مغانلو از پرسپولیس به سپاهان پر حاشیه‌ترین انتقال این فصل لیگ برتر فوتبال ایران بود. حالا خبرها حکایت از آن دارد که رقم پیشنهادی پرسپولیس به تیم سانتاکلارا تفاوت چندانی با رقم سپاهان نداشته است.

کد خبر: ۱۰۷۳۴۲
۱۶:۲۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

مغانلو خودش سپاهان را انتخاب کرد

دیدارنیوز: در هیاهوی رقابت‌های لیگ نوزدهم بود که نام یک مهاجم توجه اهالی فوتبال را به خود جلب کرد. شهریار مغانلو که عضو باشگاه پیکان بود با گلزنی‌های پپاپی، نام خود را در بین برترین گلزنان لیگ ایران قرار داد و پس از شیخ دیاباته ۱۵ گله، با ۱۳ گل نفر دوم برترین گلزنان لیگ برتر نوزدهم شد.

پس از این درخشش، باشگاه سانتاکلارا پرتغال برای جذب این مهاجم زنجانی اقدام کرد و مغانلو لژیونر شد، اما نتوانست راه مهدی طارمی را در پیش بگیرد و در ۱۳ بازی خود برای تیم پرتغالی تنها یک گل در جام حذفی به ثمر رساند و از سوی این باشگاه برای فروش در مارکت قرار گرفت.

باشگاه پرسپولیس با مذاکراتی که با این بازیکن داشت موفق شد او را برای نیم فصل بصورت قرضی در اختیار بگیرد و نام او را وارد لیست آسیایی خود کند. مغانلو در مدت کوتاهی که عضو پرسپولیس بود عملکرد خوبی خصوصا در لیگ قهرمانان آسیا داشت و از عوامل اصلی صعود پرسپولیس و کسب پنجمین قهرمانی پیاپی در لیگ‌برتر بود.

پرسپولیسی‌ها پس از پایان فصل به فکر قطعی کردن قرارداد قرضی مغانلو افتادند و باشگاه پرتغالی با درخشش این بازیکن از فرصت استفاده کرد و قیمت او را بسیار بالا برد. هواداران و کادرفنی پرسپولیس خواهان ماندن شهریار در این تیم بودند و مدیران باشگاه مذاکرات را آغاز کردند و با رقم‌های بالایی، چون ۶۰۰ یا ۷۰۰ هزار دلار برای صدور رضایت نامه این باشگاه مواجه شدند. در این بین باشگاه متمول سپاهان وارد چرخه جذب مغانلو شد و به مذاکره با سانتاکلارا پرداخت.

در کورس بین دو باشگاه ایرانی این سپاهان بود که موفق شد شهریار را برای ۳ فصل جذب کند. طبق اعلام باشگاه سپاهان، سانتاکلارا برای صدور رضایت نامه مغانلو ۶۰۰ هزار دلار طلب کرده که این مبلغ با انتقال محمد محبی به باشگاه پرتغالی تامین شده و دو باشگاه عملا بازیکنان خود را معاوضه کرده اند.

جالب اینکه رقم پیشنهادی پرسپولیس به سانتاکلارا نزدیک به پیشنهاد سپاهان بوده و اختلاف فاحشی با آن نداشته است، اما این خود مغانلو بود که ترجیح داد راهی باشگاه اصفهانی شود. او پس از جدایی از پرسپولیس تمام عکس‌های خود که مربوط به این تیم می‌شد را پاک کرد و حتی یک پست خداحافظی خطاب به هواداران پرسپولیس هم منتشر نکرد.

منبع: میزان
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
1
0
کمتر نمک بپاشید به زخم این لنگیا
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر