تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

شیمبا مخفیانه با استقلال بست

رقابت دو باشگاه فولاد و استقلال بر سر جذب لوسیانو پریرا (شیمبا) ادامه دارد و آخرین شنیده‌ها از توافق او با آبی پوشان و حتی درج نام او در لیست ارسالی این تیم به کنفدارسیون فوتبال آسیا ثبت شده است.

کد خبر: ۱۰۷۲۰۰
۱۷:۲۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰

شیمبا استقلال

دیدارنیوز: اخبار غیررسمی حاکی از آن است که لوسیانو پریرا را باید خرید جدید استقلال دانست.

مدتی می‌شود که نام لوسیانو پریرا کاپیتان فولاد به عنوان یکی از گزینه‌های فرهاد مجیدی برای اضافه شدن به خط حمله تیمش مطرح شده و چند وقت پیش بود که مدیرعامل استقلال اعلام کرد حضور این بازیکن در ترکیب آبی‌ها را باید قطعی دانست منتهی با توجه به آنکه فولاد به دنبال حفظ این بازیکن در اهواز است، هنوز معلوم نیست تکلیف شیمبا چه خواهد شد.

در چنین شرایطی و طبق اطلاعاتی که به خبرنگار ما رسیده، لوسیانو پریرا با استقلال به توافق نهایی رسیده و حتی گفته می‌شود که نام او در لیست ارسالی آبی‌ها به کنفدراسیون فوتبال آسیا ثبت شده و قرار است این بازیکن در اردوی استقلال در دبی به این تیم اضافه شود.

این خبر در حالی مطرح شده که علوی سرپرست فولاد در جدیدترین اظهارنظرش اعلام کرده نام پریرا در لیست نفراتی است که عبدالله ویسی روی ماندن آن‌ها تاکید دارد و مذاکرات فولاد با این بازیکن انجام شده و آن‌ها امیدوارند که شیمبا فصل آینده هم در اهواز بازی کند.

حالا باید دید این بازیکن برزیلی چه تصمیمی برای فصل آینده خواهد گرفت و ترجیح می‌دهد با فولاد در لیگ قهرمانان آسیا حاضر باشد یا اینکه پیراهن استقلال را بپوشد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر