تیتر امروز

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود
در گفت‌وگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود

علی بیگدلی، تحلیلگر برجسته مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با دیدارنیوز معتقد است که به دلیل پافشاری جمهوری اسلامی روی سیاست‌های از پیش تعیین شده، اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت و با...

جزئیات طرح تمام وقت اساتید دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد

دستورالعمل خدمت اعضای هیات علمی به شیوه تمام وقت ویژه دانشگاه تربیت مدرس در نشست شورای این دانشگاه بررسی شد و کلیات آن به تصویب رسید.

کد خبر: ۱۰۷۱۸۳
۱۱:۲۱ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰

جزئیات طرح تمام وقت اساتید دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد

 

دیدارنیوز: دانشگاه‌های وزارت علوم با دانشگاه‌های وزارت بهداشت، طرح تمام وقت ویژه مطرح شد که بر اساس آن اعضای هیات علمی لازم است ۵۴ ساعت در هفته در خدمت دانشگاه باشند که ۴۰ ساعت از آن حضور موثر در دانشگاه و طبق برنامه مشخص و روشن در دانشکده و گروه است. ۱۴ ساعت مابقی نیز بر اساس خدماتی است که به دانشگاه ارائه خواهند داد و ساعات اضافی پیش بینی شده برای خدمت عضو هیات علمی جهت تحقق برنامه‌های طرح تحول راهبردی دانشگاه در اثرگذاری اجتماعی، کارآفرینی، توسعه فناوری، همکاری‌های بین المللی و خدمات در مسیر تعالی سازمانی دانشگاه، مورد بهره‌برداری موثر قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود: محاسبه ساعات حضور اساتید در دانشگاه‌های تحت نظر وزارت بهداشت بر اساس روش حضور و غیاب با کارت صورت می‌گیرد، اما در دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت علوم، اینگونه نیست و به دلیل مغایرت آن با پویایی و انعطاف پذیری اساتید، کنترل حضور اساتید با نظارت جدی و به صورت کنترل تصادفی انجام می‌شود. بر این اساس،  برای ۱۴ ساعت مابقی، شیوه‌نامه‌ای تهیه شد تا به جای استفاده از کارت زدن و کنترل ساعتی، برون‌داد فعالیت اعضای هیات علمی در طرح تمام وقت ویژه بررسی شود.

در ادامه این نشست، دکتر مولی مدیر دفتر امور هیات علمی تصریح کرد: با توجه به آیین نامه ترفیع اعضای هیات علمی، ۶۰ درصد از اعضای هیات علمی می‌توانند پایه کارآمدی و ممتازی را کسب کنند و بر اساس پرونده‌های ارسال شده در سال گذشته، حدود ۷۰ درصد از اعضای هیات علمی مشمول پایه کارآمدی و ممتازی شده‌اند که می‌توانند وارد طرح تمام وقت ویژه شوند.

مدیر دفتر امور هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: حدود ۱۵.۵ درصد از اعضای هیات علمی درخواست پایه ندادند که نیمی از آنان به دلیل تبدیل وضعیت نشدن از پیمانی به رسمی آزمایشی موفق به این کار نشدند. طبق بررسی‌های صورت گرفته از مجموع ۲۰۴ نفر که پایه عادی به آنان تعلق گرفته است، ۷۴ نفر می‌توانند بر اساس ۲ تبصره موجود در آیین‌نامه، وارد طرح تمام وقت ویژه شوند و در صورت داشتن پایه عادی با امتیاز آموزشی و پایان‌نامه می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس،‌ در ادامه این نشست اعضای شورا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود در خصوص طرح پرداختند و رییس دانشگاه نیز به برخی سوالات و ابهامات پاسخ داد. کلیات طرح به تصویب اعضای شورای دانشگاه تربیت مدرس رسید و مقرر شد اصلاحات لازم در دستورالعمل لحاظ شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور
امروز دوشنبه ۱۰ شهريور