تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مصطفی الکاظمی: بازگشت صدر به انتخابات عراق گام مثبتی بود

نخست وزیر عراق اعلام کرد در جریان چند هفته تا انتخابات عراق بازگشت مقتدی صدر به انتخابات گام بسیار مثبتی بود و از همه تحریم کنندگان خواست تا به صحنه بازگردند.

کد خبر: ۱۰۷۰۵۷
۰۹:۲۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

مصطفی الکاظمی انتخابات عراق

دیدارنیوز - به نقل از میدل ایست نیوز، «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق گفت: پیش از هر چیز، هدف ما تامین منافع عراق است و این به معنای تحت الشعاع قرار گرفتن منافع دیگر کشورهای عربی و منطقه‌ای نیست بلکه این امر بر اساس منافع مشترک است و عراق باید به جایگاه متناسب با نام و تاریخ غنی‌اش بازگردد.

وی افزود: دغدغه ما این است که عرافق بر امنیت، سیاست و اقتصاد خود به دور از هر گونه مداخله‌ای حاکم باشد، به هیچ عنوان حکمرانی بر عراق از سوی کشوری دیگر امکان‌پذیر نیست همچنین نمی‌توان عراق را از کشورهای منطقه‌ای و جهان منزوی کرد؛ این موضوعی است که از طریق تحکیم مناسبات و همکاری‌های مبتنی بر احترام متقابل به حاکمیت دیگر کشورها در تلاش برای آن هستیم.

نخست‌وزیر عراق ادامه داد: عجیب نیست که گروه‌های سیاسی با هم در رقابت باشند اما موضوع عجیب این است که این رقابت به زیان عراق و مردم این کشور تمام شود.

الکاظمی با بیان اینکه بر سر میهن با احدی تعارف نداریم، گفت: با گام‌های استوار در مسیر مبارزه با فساد در حرکت هستیم و علیرغم مداخلات سیاسی، پیشرفت‌های خوبی در این پرونده حاصل شده است.
وی درباره پرونده انتخابات آتی گفت: تنها چند هفته به برگزاری انتخابات باقی مانده است و شرایط برای این رخداد مهیا است و امیدوار به مشارکت گسترده و کارآمد مردم هستیم.

الکاظمی با تشویق شهروندان به مشارکت در انتخابات گفت: بازگشت جریان صدر به عرصه انتخابات، گامی مثبت بود که بر پویایی انتخابات افزود و من از همه تحریم‌کنندگان می‌خواهم که از این تصمیم خود بازگردند و در انتخابات مشارکت کنند.

نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه به تلاش‌های خود برای ایجاد صندوق نسل‌های آتی ادامه می‌دهیم، گفت: ما می‌خواهیم آینده‌ای به دور از وابستگی به اقتصادی ناپایدار ایجاد کنیم، منابع نفتی همیشگی نخواهد بود و اکنون کشورهای متعددی به دنبال انرژی‌های جایگزین و پاک هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی