تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

اعلام آمادگی مجدد بخش خصوصی برای واردات واکسن کرونا

مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: بخش خصوصی چندین بار برای واردات واکسن کرونا اعلام آمادگی کرده است.

کد خبر: ۱۰۶۹۳۵
۱۰:۳۹ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

 بخش خصوصی و واردات واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ مسعود خوانساری در بیست و پنجمین جلسه هیات نمایندگان این اتاق ضمن تبریک هفته دولت اظهار کرد: چالش‌های زیادی پیش روی دولت جدید است و این دولت در شرایط ویژه‌ای، مدیریت کشور را به دست گرفته است.

وی افزود: در همین زمینه و برخورد با چالش‌ها، اتاق بازرگانی تهران آمادگی خود را برای همکاری اعلام می‌کند. همچنین از دولت خواستاریم که از تلاش‌های بخش خصوصی در حرفه‌هایی که دارند، استفاده کند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: امروز مهم‌ترین چالش پیش روی دولت سیزدهم کروناست به طوری که رئیس جمهور و معاون اول نیز به این موضوع اشاره داشته‌اند.

خوانساری ادامه داد: بخش خصوصی چندین بار برای واردات واکسن اعلام آمادگی کرده است، همچنین روز گذشته نیز به وزرای بهداشت و امور خارجه نامه‌ای ارسال کردیم با این موضوع که بخش خصوصی توانایی و آمادگی زیادی برای این امر دارد.

وی تصریح کرد: چالش بعدی دولت مباحث تورمی است به طوری که تورم اقتصاد ایران رو به رشد است و از بین بردن آن در صورت داشتن برنامه‌های عملیاتی، کار سختی نیست.

رئیس اتاق بازرگانی تهران ابراز کرد: علاوه بر تورم پایه پولی نیز یکی از مهم‌ترین چالش‌های این روز‌های اقتصاد کشور است و در همین مورد بانک مرکزی اعلام کرده که در ۳ ماه نخست امسال پایه پولی نسبت به سال گذشته ۹.۹ درصد رشد داشته است.

خوانساری اظهار کرد: طبق آخرین آمار بانک مرکزی امسال ۱۵ میلیارد دلار واردات به کشور انجام گرفته که بیش از ۴ میلیارد دلار از آن‌ها ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده‌اند که اغلب مواد اولیه و خوراکی بوده اند.

وی افزود: این تخصیص ارز ترجیحی در حالی است که تورم و افزایش قیمت اقلام خوراکی طی یک سال گذشته بیشتر از سایر اقلام مصرفی بوده است. یعنی ارز ۴۲۰۰ تومانی نه تنها تاثیر مثبتی ندارد بلکه باعث رانت و تورم نیز شده است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: از دولت جدید خواستار این هستیم که اشتباه‌های دولت گذشته را تکرار نکند و هرچه سریعتر برای از بین بردن رانت، اقدام به تک نرخی کردن نرخ ارز کند.

خوانساری تصریح کرد: کسری بودجه نیز از مشکلات حال حاضر کشور است که باعث ایجاد رانت و تورم می‌شود و رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که برنامه‌هایی برای اصلاح این امر دارد.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها