تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

واردات ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا در شهریورماه

کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه برای واکسیناسیون کامل جامعه و خروج کشور از بحران کرونا به ۱۸۰ میلیون دز واکسن نیاز داریم، افزود: در حال بررسی واکسن ویژه گروه‌های خاص و اطفال هستیم و تلاش می‌کنیم واکسن‌های مناسب برای این گروه تهیه و به کشور وارد کنیم.

کد خبر: ۱۰۶۸۶۴
۱۵:۲۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

واردات واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ کریم همتی، رئیس جمعیت هلال‌احمر  در جلسه شورای معاونین این جمعیت با اشاره به درگیری کشور از اواخر سال ۹۸ با بحران کرونا، گفت: در این مدت، جمعیت هلال‌احمر براساس رسالت ذاتی خود، در مرکز میدان مقابله با این بحران و در کنار وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های دخیل در مدیریت این بیماری بوده و برای سلامت مردم تلاش کرده است.

وی با اشاره به خدمات این جمعیت در بحران کرونا افزود: هلال‌احمر از اسفند ۹۹ تاکنون در ۱۶ مرز (زمینی، هوایی و ریلی) غربالگری مسافران ورودی به کشور را برعهده دارد و از طرفی به عنوان اصلی‌ترین نهاد وارد کننده واکسن به کشور فعال است که این خدمات ارزشمند، موجب ارتقای سرمایه اجتماعی جمعیت و مقبولیت هلال‌احمر در نگاه مردم شده است.

تسریع در روند واردات واکسن کرونا

همتی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰ میلیون دز واکسن کرونا در ۱۷ محموله از کشور چین به ایران وارد شده است، ادامه داد: براساس توافق‌های انجام شده، تلاش می‌شود از هفته آینده، پارت‌های ۵ میلیونی واکسن به کشور وارد شود و روند واردات واکسن شتاب بیشتری بگیرد. هلال‌احمر با حمایت رئیس جمهوری و هماهنگی وزارت بهداشت تلاش می‌کند در شهریورماه ۲۰ میلیون دز و در ماه‌های مهر و آبان، هرماه ۳۰ میلیون دز واکسن به کشور وارد کند.

وی افزود: با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی کشور، اگر بخواهیم ۲ تا سه دز واکسن برای مردم تامین کنیم، به واردات ۱۸۰ میلیون دز واکسن نیاز داریم و بنابر تاکید ویژه رئیس جمهوری درخصوص تسریع در واردات واکسن، هلال‌احمر می‌تواند براساس جایگاه خود در فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر، روند آغاز شده برای واردات واکسن را تا واکسیناسیون کامل جامعه و خروج کشور از بحران کرونا ادامه دهد.

پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین از پیگیری معاونت امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه این جمعیت برای تامین واکسن از سایر منابع تولید کننده همچون اروپا نیز خبر داد و گفت: بنابر تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری، هیچ ممنوعیتی برای واردات واکسن از منابع معتبر وجود ندارد و در صورت نهایی شدن قرارداد‌های خرید و دریافت واکسن، این اقدام با حمایت دولت و مجوز وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

شرایط واردات واکسن مناسب برای بیماران خاص و کودکان در حال بررسی است

همتی افزود: هلال‌احمر همچنین در حال بررسی نحوه تهیه واکسن مناسب ویژه بیماران خاص، مادران باردار، مادران شیرده و اطفال است و تلاش می‌کنیم واکسن‌های مناسب برای این گروه تهیه و به کشور وارد کنیم.

وی به آمادگی هلال‌احمر برای تزریقات واکسن در کنار واردات آن و کمک به وزارت بهداشت در این زمینه نیز اشاره کرد و گفت: مراکز هلال‌احمر می‌تواند در این زمینه باری از دوش دولت، وزارت بهداشت و مردم بردارد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: در هر استانی که دانشگاه علوم پزشکی از هلال‌احمر درخواست داشته، بیمارستان‌های سریع‌الاستقرار هلال‌احمر راه‌اندازی شده و در برخی استان‌ها همچون استان خراسان رضوی، خدمات تزریقات در مراکز راه‌اندازی شده از سوی هلال‌احمر به شکل رایگان انجام می‌شود. افزایش ساعات کاری داروخانه‌های هلال‌احمر هم در راستای کمک به کنترل شیوع بیماری کرونا و کمک به مردم انجام شده و داروخانه‌های هلال‌احمر در سراسر کشور تا ساعت ۲۲ یا در برخی استان‌ها تا ساعت ۲۴ فعال هستند. بیمارستان نورافشار هلال‌احمر نیز همچون داروخانه‌ها، بار مضاعفی در خدمت به بیماران کرونا بردوش داشته و عملکرد مثبتی هم در این زمینه داشته است.

بیمارستان امام علی (ع) هلال‌احمر در نجف آماده بهره‌برداری است

همتی گفت: فعالیت بیمارستان امام علی (ع) جمعیت هلال‌احمر در شهر نجف هم بعد از ۵ سال در راستای اهداف جمعیت آغاز شده است، این بیمارستان در ایام اربعین و سایر زمان‌ها خدمات خوبی می‌تواند ارائه کند. انتقال پرسنل و امکانات محدود در کنار راه‌اندازی تجهیزات بیمارستان بسیار کمک کننده خواهد بود.

بنابر اعلام پایگاه خبری هلال احمر، وی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه اداره‌کل روابط عمومی بدون حاشیه توانسته است با هماهنگی با رسانه‌های مختلف فعالیت‌های جمعیت را به خوبی منعکس کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها