تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

کارکنان دیپلماتیک آمریکا در افغانستان در سه‌شنبه از افغانستان می‌روند

گزارش‌ها حاکی از آن است، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قصد دارد تا سه نشبه سوم اوت تمام کارکنان دیپلماتیک این کشور از افغانستان را خارج کند.

کد خبر: ۱۰۶۶۷۴
۱۱:۵۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

کارکنان دیپلماتیک آمریکا

دیدارنیوز - یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا امروز (یکشنبه) به روزنامه واشنگتن پست گفت: ما در حال تدوین برنامه‌های دقیق برای چگونگی ادامه پشتیبانی کنسولی و تسهیل عزیمت برای کسانی هستیم که مایل به ترک افغانستان پس از ۳۱ اوت هستند.

به گفته مقامهای آمریکایی، دولت ایالات متحده در حال بررسی گزینه‌های مختلف در خصوص تعامل دیپلماتیک آمریکا در افغانستان، به دنبال تسلط طالبان بر کابل در ۱۵ اوت است.

براساس گزارش واشنگتن پست، دولت بایدن، رئیس جمهوری آمریکا هیچ تصمیم نهایی در مورد حضور دیپلماتیک آینده آمریکا در افغانستان و یا اینکه واشنگتن دولت طالبان را به رسمیت می‌شناسد یا خیر، اتخاذ نکرده است.

روز شنبه یکی از سخنگوهای کاخ سفید گفت، آمریکا و نیروهای ائتلاف ظرف ۱۲ ساعت گذشته حدود ۲۰۰۰ تن را از کابل خارج کرده اند. از ۱۴ اوت، مجموعا ۱۱۳ هزار و ۵۰۰ تن تخلیه شده اند و از پایان ژوئیه، آمریکا به تخلیه ۱۱۹ هزار تن از افغانستان کمک کرده است.

نیروهای خارجی برای تکمیل روند تخلیه تا ۳۱ اوت تحت فشار هستند و طالبان به آنها هشدار داده است که با توجه به حملات انتحاری پنجشنبه گذشته در فرودگاه کابل، این ضرب‌الاجل را تمدید نکنند. همزمان طالبان گفته است که به غیرنظامیان اجازه میدهد بعد از ۳۱ اوت هم از کابل خارج شوند.

براساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، مساله فرودگاه کابل و فعالیت آن بعد از ضرب‌الاجل خروج در ۳۱ اوت روز دوشنبه مورد رایزنی مقامهای ترکیه، قطر و گروه هفت قرار میگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر