تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

قیمت گوشت قرمز در بازار

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومانی گوشت در بازار را منطقی عنوان کرد و گفت این نرخ به معنای گران فروشی نیست.

کد خبر: ۱۰۶۶۳۰
۰۹:۰۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

قیمت گوشت گوسفند

دیدارنیوز ـ علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی با نرخ ۱۲۶ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود به مصرف کننده عرضه می‌شود.

 ملکی از آرامش حاکم بر بازار گوشت خبر داد و افزود: علی رغم شرایط مساعد عرضه، تقاضایی در بازار به واسطه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها وجود ندارد.

وی درباره تاثیر افزایش قیمت دام ناشی از هزینه تمام شده تولید بر بازار بیان کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، افزایش قیمت دام منجر به انباشت دام روی دست دامدار می‌شود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومانی گوشت در بازار را منطقی دانست و افزود: هم اکنون هر کیلو ران در مغازه‌ها با نرخ ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود که این نرخ به معنای گران فروشی نیست، بلکه همانند دامدار که از هزینه بالای تولید و نرخ پایین دام گلایه می‌کند، مغازه دار هم به دلیل افزایش هزینه‌های تولید خواستار فروش با نرخ منطقی محصول است.

ملکی درباره آخرین وضعیت قاچاق دام اظهار کرد: علی رغم سال‌های گذشته خبری از قاچاق دام نیست و همواره با این موضوع به طور جد باید برخورد شود؛ چرا که با از سرگیری قاچاق و عدم واردات گوشت طی ماه‌های آتی با کمبود رو به رو خواهیم شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی