تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استقبال از جانی دپ در جشنواره کارلووی واری

جانی دپ ستاره هالیوودی که خبر اعطای جایزه افتخاری جشنواره کارلووی واری به او با اعتراضاتی رو به رو شد، مورد استقبال مخاطبان این رویداد قرار گرفت.

کد خبر: ۱۰۶۵۹۷
۱۶:۵۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

جانی دپ در جشنواره کارلووی واری

دیدارنیوز ـ مووی وب نوشت: بازیگر «دزدان دریایی کارائیب» در فرودگاه و در روی فرش قرمز جشنواره بین المللی فیلم کارلووی واری با استقبال گرم مخاطبان سینمایی رو به رو شد، در حالی که پیش از این نگرانی‌های بابت حضور این ستاره پرحاشیه در جشنواره مطرح شده بود.

«جانی دپ» برای کسب جایزه افتخاری جشنواره فیلم کارلووی واری، رونمایی از مستند «جام طلا» که تهیه کنندگی آن را بر عهده داشته و همچنین فیلم «میناماتا» که در آن نقش آفرینی کرده به کشور جمهوری چک سفر کرده است.

«جانی دپ» در حالی جایزه افتخاری کارلووی را دریافت می‌کند که در چند سال اخیر درگیر ماجرای جدایی اش از «امبر هرد» بوده است و شکایت او از روزنامه «سان» که او را یک همسر آزار توصیف کرده بود نیز به جایی نرسید و برخی از فعالان حقوق زنان به اعطای جایزه به او اعتراض کرده بودند.

جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا نیز امسال قرار است جایزه افتخاری خود را به این بازیگر ۵۸ ساله اعطا کند.

«دپ» در پی حواشی که با آن درگیر بود، از نقش «گریندلوالد» در سومین قسمت از سری فیلم‌های «جانوران شگفت انگیز» نیز خارج شد و «مدس میکلسون» جایگزین او شد.

پنجاه و پنجمین جشنواره فیلم کارلووی واری از تاریخ ۲۰ تا ۲۸ اوت (۲۹ مرداد تا ۶ شهریور) در جمهوری چک برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر