تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ارسال محموله جدید واکسن به ایران از طریق کووکس؛ به زودی

نماینده سازمان بهداشت جهانی در کشورمان از ارسال محموله جدید واکسن کرونا از طریق ساز و کار کووکس به ایران در آینده‌ای نزدیک، خبر داد.

کد خبر: ۱۰۶۳۰۳
۱۷:۰۷ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

ارسال محموله جدید واکسن

دیدارنیوز ـ دکتر جعفر حسین نماینده سازمان بهداشت جهانی در کشورمان با بیان اینکه ایران تمام هزینه سهم کووکس را پرداخت کرده است، ضمن اشاره به نیاز تمام کشور‌ها به واکسن و علل تاخیر در تحویل واکسن‌ها از سوی سازوکار کووکس به کشورمان، گفت: امیدواریم در سایر مذاکراتی که انجام می‌شود بتوانیم به زودی از کشور‌های دیگر واکسن‌های اهدایی دیگر داشته باشیم، به عنوان مثال قرار است واکسن‌هایی از کره داشته باشیم و همینطور خریداری از کشور‌های ثالث خواهیم داشت.

وی افزود: کووکس هم به زودی محوله‌های جدیدی به ایران ارسال خواهد کرد.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور در حال تولید چندین واکسن است که ۲ عدد از آن‌ها به مرحله استفاده رسیده است و ما به عنوان سازمان جهانی بهداشت به همراه وزارت بهداشت در صدد هستیم مدارک و مستندات این واکسن‌ها برای گرفتن مجوز مصرف اضطراری از سازمان بهداشت جهانی تکمیل شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی