تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

درگیری کارگردان تئاتر و ۲ پسرش با کرونا

شکرخدا گودرزی و فرزندانش نیما و نوید که این روز‌ها درگیر بیماری کرونا هستند و نیما گودرزی که کارگردان و بازیگر جوان تئاتر است، در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است.

کد خبر: ۱۰۶۳۰۰
۱۷:۰۱ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

شکرخدا گودرزی ابتلا به کرونا

دیدارنیوز ـ این روز‌ها آمار ابتلای هنرمندان و خانواده‌هایشان به بیماری کرونا بیش از پیش شده و هر روز خبری در این خصوص شنیده و منتشر می‌شود. شکرخدا گودرزی نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر نیز به همراه فرزندانش نیما و نوید گودرزی به کرونا مبتلا شده‌اند و روز‌های سختی را سپری می‌کنند.

نیما گودرزی که از بازیگران و کارگردانان جوان تئاتر ایران است در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است و پدر و برادر کوچکترش هر کدام با درگیری ۲۰ درصدی ریه در حال مصرف دارو‌های درمانی کرونا هستند.

شکرخدا گودرزی درباره شرایط خود و فرزندانش نیما و نوید گفت: حدود ۲ هفته است که درگیر بیماری کرونا شده‌ایم. من بیشتر در اثر مجاورت با نیما درگیر بیماری شدم. روزی که وضعیت جسمانی نیما خوب نبود به هر بیمارستانی مراجعه کردیم اقدامی برای بستری کردن او انجام ندادند و به همین خاطر ناچار شدیم به درمانگاه مراجعه کنیم. متأسفانه در درمانگاه تشخیص درست در خصوص وضعیت نیما انجام نشد و این روند باعث تشدید بیماری نیما شد.

وی ادامه داد: بعد از مراجعه به چند بیمارستان در نهایت در شب عاشورا به بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه کردیم و پذیرش و مراحل مختلف به دلیل مراجعه خیل زیادی از مردم مبتلا به کرونا طول کشید. ما از ساعت ۶ بعد از ظهر تا ساعت ۴:۳۰ صبح درگیر بودیم تا در نهایت نیما از اورژانس به بخش منتقل شد. بعد از حدود ۳ روزی که در بخش بود، پزشک معالج بعد از مشاهده سی تی اسکن جدید ریه نیما اعلام کرد که باید به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شود.

این هنرمند باسابقه عرصه تئاتر متذکر شد: به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، تصمیم‌گیری‌های آنی و عدم مدیریت صحیح ابتلا به بیماری کرونا در سطح جامعه خیلی زیاد شده و همین امر باعث شده تا آشفتگی شدیدی رقم بخورد، تخت‌های بیمارستانی خالی نباشد و کادر درمانی در سخت‌ترین شرایط به سر ببرند.

گودرزی با بیان اینکه من و نوید هر کدام با درگیری ۲۰ درصدی ریه در حال مصرف دارو‌های درمانی کرونا هستیم، تصریح کرد: نیما مشکل فشار خون هم دارد و این مسأله خیلی من را نگران کرده است. امیدوارم و دعا می‌کنم که نیما به آغوش خانواده برگردد.

وی در پایان سخنان خود گفت: سپاس ویژه‌ای دارم از شهرام گیل آبادی مدیرعامل خانه تئاتر که علیرغم گرفتاری خودشان با پدر و مادر عزیزشان که مبتلا به این ویروس منحوس شده‌اند با تلاش شبانه روزی جامعه آسیب دیده تئاتر را تنها نگذاشته و مهربانانه و بدون چشمداشت کوشش می‌کند. همچنین از قادر آشنا مدیر کل هنر‌های نمایشی و سیدحسین سیدزاده مدیرعامل و آقای حیدری از مدیران صندوق اعتباری هنر تشکر می‌کنم.

منبع: مهر
برچسب ها: هنرمندان تئاتر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد